Zaterdag
01-02-2020 10:30
Reacties: Struinen bij de Baggersee
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt Swalmen (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 4
 
Reactie Rudolf de K. (organisator / kaartlezer)  (01-02-2020)
Ik had niet verwacht dat we het droog zouden houden. Maar bij de start werd het droog en dat bleef het. Het was een mooie afwisselende wandeling en heel weinig mensen tegengekomen maar ook geen wild gezien. Wel een ijsvogeltje. Met ook een aangename horeca en goed gezelschap was het weer een heel fijne dag. Groet en tot ziens.
 
Reacties deelnemers
Ans F. (02-02-2020)
Weer een mooie wandeling, 17 km in de buitenlucht heerlijk, nieuwe ontdekkingen en een dubbel einde. Rudolf bedankt voor het organiseren en de andere deelnemers ook bedankt voor het gezelschap. Tot een volgende wandeling.  
Anke B. (01-02-2020)
Jammer ja dat we dit keer geen zwijnen hebben gezien. Maar het was wel een prachtige wandeling in een klein en op zijn tijd zwijgend gezelschap. En dan een droge dag en zelfs nog even zon! Ik heb er van genoten. Bedankt Rudolf voor je zoveelste mooie wandeling. Tot bij een volgende wandeling! Anke 
Lies T. (01-02-2020)
Ja, inderdaad wat een mazzel met het weer. Op de terugweg.....ik zat nog niet in de auto of de regen kwam met bakken uit de hemel. Timing was dus ook super. Dank iedereen voor een heerlijke dag buiten. Ik heb genoten. Tot ziens maar weer! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen