Woensdag
05-02-2020 12:00
Reacties: EXTRA Wandeltussendoortje Buitengebied van Loenen
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Loenen (rondwandeling)  afstand 14-15 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Anne-Marie S. (organisator / kaartlezer)  (05-02-2020)
Hallo Loenenwandelaars,
Veel water deze keer, in het begin al meteen een klein vennetje, idyllisch verscholen achter een bomenrij, verderop de gegraven Vrijenbergspreng die we eerst overstaken en aan het einde van de wandeling een stuk stroomopwaarts volgden. Maar de mooiste waterpartij was die in het waterwingebied van Vitens: de opeenvolgende infiltratievennen waarvan de eerste sinds enkele dagen aan het volstromen was, alsof het speciaal voor ons zo gepland was! En dan ook nog de onverwachte komst van een medewerker die de waterkwaliteit kwam opmeten en ons e.e.a. uitlegde. Speciale dank aan Rob, zonder hem hadden we dit mooie plekje vandaag niet kunnen zien! Ook konden we dankzij Rob het uitzicht op de Reeƫnberg bewonderen. Het mooie weer (blauwe lucht en veel zon), de gastvrije horeca en de gezelligheid in de groep maakten van deze dag een bijzondere wandeldag. Iedereen van harte bedankt en Frans bedankt voor de sfeervolle foto s! In totaal 15 km gelopen met een gemiddelde van 4,7 km per uur en circa 315 meter gestegen en gedaald. Hopelijk is iedereen zonder fileleed goed thuisgekomen. Hartelijke groeten, Anne-Marie
 
Reacties deelnemers
Lia de R. (06-02-2020)
Wat was het weer een mooie wandeling en wat boften we eigenlijk met alles. Zelfs met de fileloze rit naar huis. Ik heb weer genoten. Dank je wel Anne-Marie voor de organisatie. Het was een fijne middag met elkaar.  
Ank o. (06-02-2020)
Dag Annemarie. Wat heb ik gisteren genoten van je mooie wandeling. Het is altijd een feestje om met je op stap te mogen gaan. En wat een prachtige foto s heeft Frans gemaakt. Ook de rest van de groep dank voor deze gezellige dag. Ik heb nauwelijks file gehad onderweg en was ruim op tijd thuis. Graag tot een volgende keer.  
Rob D. (05-02-2020)
Wat was het weer een heerlijke wandeling, met prachtig zonnig weer! Wat boften we dat er water op dit moment in gelaten werd door Vitens! Hopelijk gaat dat nog even door en zijn er misschien 3 "velden" gevuld binnenkort. Nog wel bedankt en tot gauw. Rob en Marjolein. 
Frans D. (05-02-2020)
Hoi Anne-Marie en medewandelaars. Weer een bijzondere route rondom Loenen. Nieuwe startplek bij Droomparken, naar het gebied van natuurlijke vennen, maar vooral de infiltratievennen waar als verrassing sinds deze week water wordt ingelaten. Een bijzonder schouwspel dat nog aangevuld werd door een watercontroleur van Vitens die kwaliteitsmonsters kwam nemen. Daarna over bergen, door bossen, langs heideveldjes en wilde tuinen naar de horeca om vervolgens mooi op tijd te eindigen bij het bungalowpark. Anne-Marie bedankt voor deze mooie route en iedereen tot een volgende wandeling. Groet, Frans. 
https://myalbum.com/album/fuhXJiiAD4vJ..

Marion van den B. (05-02-2020)
Anne-Marie, je hebt de hele wandeling mooi weer gegeven! Wat kan ik nog toevoegen? Voor mij was het een wandeling wat verder van huis en in een minder bekend gebied. Ik heb genoten. Je hebt ons via allerlei landschapsvormen geloodst en eerlijk is eerlijk het vennetje dat je noemt vond ik prachtig; een schitterende verstilde plek. Een leuke, kleine groep, fijne horeca en een heerlijk zonnetje. Wat wil een mens nog meer? Dank voor je organisatie. En het fileleed viel bij mij reuze mee. Tot ziens bij een volgende wandeling. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen