Zaterdag
08-02-2020 10:20
Reacties: Draken en Noormannen
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt NS Swalmen (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Rudolf de K. (organisator / kaartlezer)  (08-02-2020)
Vanwege het hoge water was de wandeling ietsje korter maar door al dat water zeker ook ietsje mooier. Het was weer een heerlijke dag en gelukkig geen last gehad met draken of Noormannen. Bedankt voor het gezelschap en graag tot ziens.
 
Reacties deelnemers
Hilde K. (09-02-2020)
De lelijke omgeving bij station Swalmen, wandelen richting Beesel. Voor ik Rudolf kende had ik nooit gedacht dat daar zo’n mooie wandeling mogelijk zou zijn. En ja hoor, weer een fraaie tocht. Nog versterkt door de zon, het mooie licht en de ondergelopen weilanden.
NB. Het bordje bij De Grauwe Beer moet inderdaad worden geactualiseerd. Zoals Rudolf al zei is deze molen enige jaren geleden vanwege overstroming alweer verplaatst. De strijd tegen het water. Op deze wandeling goed te zien.  
https://photos.app.goo.gl/qKjhr7Ld7i4kYPPa7..

Marjolanda K. (09-02-2020)
Rudolph, heel hartelijk dank dat je voor ons weer zo’n mooie wandeling met fijne horeca hebt willen organiseren! Groetjes Marjolanda  
Coralie van W. (08-02-2020)
Was echt mooi en fijn Rudolf, mede dankzij de zon, en prima wandelgezelschap! En wat leuk die foto s, Hilde.. 
Anneke N. (08-02-2020)
Prachtig die Swalm zo buiten zijn oevers!! Dat daar dan ook nog een zonnetje bijkwam was helemaal geweldig. De eerste gewaarwording van de naderende lente. Mooie paadjes over de Donderberg. Zelfs door de loopgraven daar gelopen. Ongelooflijk dat die nog steeds zichtbaar zijn. Winterpostelein overvloedig aanwezig . De historische groentetuin, nu bijna onherkenbaar zonder plantengroei. Ongelooflijk veel kapelletjes tegengekomen in alle soorten en maten. Het Rozenkerkje heel erg mooi met zijn Romeinse ronde stenen ooit gebruikt voor de vloerverwarming. Het was een mooie wandeling, lekker tempo, gezellige mensen. Kortom weer een mooie wandelsitedag! Rudolf bedankt!! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen