Dinsdag
11-02-2020 10:00
Reacties: Om en over het Nationale Park Dwingelderveld
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Spier (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (11-02-2020)
Hallo allemaal! Wat een dag was het vandaag! Harde wind, en tot 13.00 uur regen en veel plastic, maar het allerbelangrijkste, een gezellige club wandelaars. Heel fijn dat de schaapsherder ons de gastvrijheid bood om droog en warm ons broodje te kunnen eten. Ook de horeca in Lhee was goed te waarderen. De meeste vennen stonden nu vol met water, dus het vlonderpad was nu echt nodig. Ik wil iedereen nog bedanken voor het meelopen. Klasse hoor!!! Zelf zit ik nu met rode wangen van de wind, met een voldaan gevoel aan een Kruidenbitter, Heerlijk!!! Ik hoop dat de gemaakte fotos ondanks de regen (en toch nog een zonnetje) leuk zijn geworden. Loes, bedankt voor de aangeboden koffie. Allemaal een hartelijke groet, en wie weet, misschien tot ziens op een andere (droge) wandeling. Ton.
 
Reacties deelnemers
Freek vd M. (12-02-2020)
Ton , Het was een mooie wandeling ,en de regen hoort bij de vier jaargetijden. Ik kijk terug op een mooie dag ,het deed mij goed. Groet Freek 
Ton van het H. (11-02-2020)
Hallo Ada, Wat goed dat je de fotos via een link kon plaatsen. Ze zijn leuk en geeft een goed beeld van onze wandeling. Bedankt!!!  
Lotty S. (11-02-2020)
Dag Ada, Altijd leuk, om nog foto s te zien! Ton: weer bedankt voor deze tocht! Weer heel anders dan de vorige Spier-tocht! 
Ada van der L. (11-02-2020)
Een echte natuurwandeling was niet te veel gezegd! Alle elementen getrotseerd van storm, regen tot hagel maar ter afsluiting ook zon! Een mooie route, prima organisatie en gezellige wandelaars. Ton, hartelijke dank en tot ziens, groetjes Ada.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen