Zaterdag
15-02-2020 10:30
Reacties: Rockanje en omgeving
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Rockanje (rondwandeling)  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Nel B. (organisator / kaartlezer)  (15-02-2020)
Na een lekker kopje koffie al wandelend door het dorpje Rockanje langs de oude molen en door het natuurgebied het Waaltje waar een bankje van gerecycled plastic stond, richting "Het Voornse Duin". Er was weinig wind en de temperatuur was aangenaam. Gezellig kletsend zijn we bij het duingebied aangekomen, eerst langs het kunstwerk van rode ceder zwerfsteen en staal, gemaakt door Mathijs Lieshout en al snel zagen we 5 grazende reeën, onder de bomen zag het wit van de sneeuwklokjes. We zijn het duingebied doorgelopen dat afwisselend was met dan een vergezicht en dan weer een smal paadje. Ik heb een fijne wandeldag gehad en ik hoop medewandelaars jullie ook. Tot een volgende keer. Nel
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Henny H. (16-02-2020)
Ik heb genoten gisteren van het mooie gebied en de gezellige medewandelaars! Dank jullie wel en jij Nel, voor je wandeling én organisatie! Groet, Henny 
Danielle O. (16-02-2020)
Dank je/ jullie wel voor de mooie wandeling en gezellige dag. Groetjes, Danielle 
Inge de R. (16-02-2020)
Nel, bedankt voor het organiseren van deze mooie wandeling en iedereen voor het goede gezelschap.  
Han V. (16-02-2020)
Dank je Nel, voor deze prachtige wandeling! Een afwisselende tocht door een fraai landschap. En zelfs het weer zat mee :-) 
Hans K. (15-02-2020)
Nel

Vandaag weer heerlijk gelopen in de buurt van Rockanje. Nu waait het behoorlijk maar overdag was het heerlijk. Prachtige omgeving waar we in een ontspannen tempo doorheen gingen.

Leuke groep met bekenden en ook nieuwe gezichten, een deelneemster bleek de dochter te zijn van een oud(e) collega van mij.

Onderweg ook wat natuur gespot. Hieronder de link naar de wilgenroos galmug die we in de Strype zagen. Door te klikken op mijn naam of het gebied kan je nog veel meer ontdekken.

Aan het eind had ik die gal op braam, waarschijnlijk een bramentakgalwesp(gal). Frambozentakgalmug kom ik wel eens tegen alleen deze pas de 2e keer.

Hans 
https://waarneming.nl/waarneming/view/185508377..

Anneke N. (15-02-2020)
Een heerlijke wandeling met goed gezelschap . Leuke smalle zandpaadjes. Echt een mooi gebied en weer heel anders dan gewend. Bedankt Nel voor het organiseren!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen