Woensdag
12-02-2020 10:30
Reacties: Rondje Kruisberg
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Castricum (rondwandeling)  afstand 23  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (12-02-2020)
Hoi Wandelaars,
Dat was een heerlijke uitwaai dag. Ik had de route aangepast om zoveel mogelijk uit de wind te blijven. Dat lukte in de bossen redelijk, maar was over op het moment dat we het strand bereikten. Al was het nog maar windkracht 6 Bf, toch voelde je de kracht van storm Ciara die de afgelopen dagen over Nederland raasde. Kilometers lang was het te zien dat er heel wat duinzand de zee in is verdwenen. Het was fijn dat we op het strand slechts zijwind hadden. Dat maakte het een stuk prettiger. Het was een gezellige doorloop groep. Fijne gesprekjes en leuke horeca (bedankt Jan + Joss).
Voor de statistiek: 21,2km met een bewogen gemiddelde van 5,6km/u.
Tot wandels,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
jim m. (13-02-2020)
A few photos https://photos.app.goo.gl/hi7h852vys8nFzEeA  
https://photos.app.goo.gl/hi7h852vys8nFzEeA..

liesbeth van G. (13-02-2020)
Jullie vergeten het zielige onthoofde zeehondje. Maar verder super mooie wandeling. Lekkere bolle wind. Voldaan weer thuis. Groet. 
Reitz J. (12-02-2020)
Prima wandeling, mooi gebied wat vooral op het strand spectaculaire views gaf door de behoorlijke afslag van de duinen. Ik hoorde van Pieter dat het tegenwoordig niet meteen weer opgespoten wordt. Ook daar wordt anders mee omgegaan. Er staat een duinenrij van vele kilometers die wel wat kunnen hebben. Natuurlijk zou zijn om er niets aan te doen. Ieder tot een volgende wandeling met net zulk mooi weer, een frisse schone wind en een heerlijke zon.  
Willeke B. (12-02-2020)
Eigenlijk niets meer aan toe te voegen, het was een onwijs heerlijke wandeldag. Dank allen en tot de volgende keer Groet Willeke 
Carola van der V. (12-02-2020)
Het weer was ook geweldig. Op de terugweg in de auto harde regen en hagel. Nu heerlijk aan de thee met een boek. Tot ziens en dank allemaal. 
Joss S. (12-02-2020)
Beste Pieter& wandelaars. Met een " intercity achter sprinter" kleine vertraging naar het vertrekpunt, waar de wandel-gezelllen buiten stonden te wachten. Dank je wel, daarvoor. Gisteravond een juiste beslissing genomen, door een jaarkaart aan te schaffen voor het prachtige duingebied. Door de bossen, over heuveltjes tot we bij het eerste rustbankje kwamen, het Willems Zwierbankje. Daarna het wandelen weer opgepakt, onder een heerlijke zonnetje met af en toe toch vlagen wind. Lunchcaf√© van vandaag was Hof van Kijk-Uit. Gesprekken waren ook met humor,oa de geiten met GPS, De soep was niet zo, het buitengebeuren was dat wel. In een kleine voli√®re zaten twee g o u d v i n k e n. Zag ik dat goed, ben het binnen gaan vragen aan Mirena, het klopte. WOUW en dat ook nog zonder een slot(je) op de deur. Wat we vervolgens deden, na een best wel steile klim met zo nu en dan de ogen dicht vanwege het stuifzand, het strand, la plage, the beach. GEWELDIG in hoofdletters getikt. Veel foto s en filmpjes gemaakt, waarbij getikte woorden niets toevoegen. Het tempo goed "te doen" zeker als de vervangsters van Adrie en Erna, Willeke en Petra "kop" deden. Pieter DANK voor jouw organiseren en mede-wandelaars, mede DANK voor een KEI-mooie-wandelwoensdag. Bossche groet, Joss.  
https://photos.app.goo.gl/Pi4x18SChR6XjGSZ7..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen