Zondag
16-02-2020 12:00
Reacties: EXTRA Groene randen Den Haag met tentoonstelling Nova Zembla
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Den Haag CS (rondwandeling)  afstand 11.2 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Ada S. (organisator / kaartlezer)  (16-02-2020)
Een geslaagd avontuur vandaag, het echte venijn van Dennis zat in de staart toen we de wandeling met Panorama Mesdag reeds in onze broekzak hadden zitten. In zowel het Haagse Bos, Clingendael als Oostduin en Arendsdorp hadden we het rijk bijna alleen te wandelen met af en toe een spetter, velden vol sneeuwklokjes en krokusjes en vooral het fluoriserend groene mos. De regen begon ietwat hinderlijk te worden zodra we de bebouwde kom betraden maar al ras was daar Panorama Mesdag wat voor een aantal een mooie kennismaking betekende. De tentoonstelling Nova Zembla vond ik weer een pareltje, de museumwinkel de moeite waard. Met een afsnijdertje door het Noordeinde en het Lange Voorhout bereikten we weer het station. Hulde aan de deelnemers voor hun durf Dennis te weerstaan!
 
Reacties deelnemers
Wim S. (16-02-2020)
Veel in het groen gelopen in en rond Den Haag. Narcissen volop in bloei, dat is wel erg vroeg toch! Eindelijk Panorama Mesdag bewonderd, met recht een meesterwerk te noemen. En dankzij een welwillende organisator na het museum als een haas naar de trein. Ada, bedankt, het was een mooie kans om het bijzondere Panorama eens te zien.  
Josee T. (16-02-2020)
Een leuke combinatie van cultuur en wandelen.Een volgende keer zonder paraplu!!! Ada bedankt en tot een volgende wandeling. 
Marin De B. (16-02-2020)
Dank Ada voor de mooie route naar de tentoonstelling Nova Zembla. Het venijn zat in de staart van de NS, veel uitval van treinen. uiteindelijk arriveerde ik om 18.30 in Alkmaar. Genoten van jullie allen, tot de volgende keer.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen