Zondag
09-02-2020 11:30
Reacties: EXTRA Naturalis Leiden
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Leiden (rondwandeling)  afstand 10  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Conny K. (organisator / kaartlezer)  (09-02-2020)
Binnen blijven met code rood en zware storm? Gelukkig zetten we door en werden beloond met een plezierig musuemdagje, gelardeerd met reepjes gezelligheid en overgoten met cappuccino s en verkeerde koffie. Op de terugweg was het soms een toer op de been te blijven, de wind tussen de hoge gebouwen blies bijna het haar van ons hoofd! Hoop dat iedereen goed is thuisgekomen, leuk dat jullie erbij waren!
 
Reacties deelnemers
Geeske B. (09-02-2020)
Dit was een super gezellig uitje, Conny! Blij dat ik toch ben meegegaan, ondanks het stormachtige weer. Ik heb trouwens nog steeds niet het hele Naturalis gezien: de dood ontbreekt nog... 
Albert Jan de K. (09-02-2020)
Het stormde behoorlijk, maar de binnenblijvers hebben toch wel wat gemist! Ik was jarenlang niet meer in Naturalis geweest, maar wat is het een interessant museum. Teveel om op benoemen, dus binnenkort er nog maar eens naar toe. Iedereen bedankt en Conny ook bedankt voor het organiseren. Een hartelijke groet van AJ.  
Rijkert K. (09-02-2020)
Erg gezellig en informatief bezoek aan Naturalis, ook al was het een kort uitstapje vanwege de storm. Ondanks (elders) omgevallen bomen op het spoor en kapot gewaaide bovenleidingen toch snel thuisgekomen. Zie facebook voor een paar foto s. 
Marjolein K. (09-02-2020)
Beste allen Ik kan vandaag niet meewandelen. Groet Marjolein Kok 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen