Woensdag
11-03-2020 10:00
Reacties: Een natuurbeleving tussen Schoonloo en Elp
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Schoonloo  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 13
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (11-03-2020)
Wat hadden we vandaag geluk met het weer! Het water in de vennen stond vrij hoog, zodat het soms soppen en ploeteren was om verder te kunnen wandelen. Zelfs op het wolvenpad stond hier en daar aardig wat water. Volgens mij zijn op het struingedeelte de spiertjes aardig los gekomen, want het was daar echt ruig. Maar ik heb niemand horen klagen, dus jullie zijn kanjers! De horeca locaties vond ik zelf goed en gezellig. Al met al vond ik het vandaag een mooie route met een gezellige club wandelaars. Ik hoop dat jullie dat ook zo hebben ervaren! De fotos geven een indruk van de route, dus kun je nog even nagenieten. Allemaal een hartelijke groet, en wie weet, misschien tot ziens op een andere wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Thea V. (12-03-2020)
Was inderdaad een mooie, zonnige, heerlijke voorjaarswandeling met af en toe bijna-natte voeten! Bedankt voor de organisatie, Ton! 
Coby S. (12-03-2020)
Het was heerlijk, wandelen op zo n mooie dag! en ach, dat geploeter door water daar raken we langzaam aan gewend! Bedankt Ton! 
Hanneke . (11-03-2020)
We moesten deze keer wat meer ons best doen met al die modder waar we zo nu en dan in wegzakten. Ik ben in ieder geval vermoeider dan anders. Maar ook nu weer was het een prachtige wandeling met fijne horeca, een gezellige groep en super weer. Al met al een mooie dag. Bedankt Ton voor het organiseren en voor de mooie foto s. Hartelijke groet, Hanneke 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen