Zaterdag
14-03-2020 10:30
Reacties: Rustig rondje Kruisberg
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Castricum (rondwandeling)  afstand 15-16  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (14-03-2020)
Hoi Wandelaars,
Met een gezellig groepje hebben we een lekkere wandeling door het PWN-gebied bij Castricum gemaakt. Hoe fijn om in de wind met een voorjaars zonnetje een dagje de (Corona) zorgen even te vergeten. Mooi om te zien dat de natuur zijn best doet om te laten zien dat het voorjaar is begonnen. Een prima dag met leuke horeca momenten (bedankt Simone en Nico).
Voor de statistiek: mijn gps gaf aan dat we 17,0km met een bewogen gemiddelde van 5,3km/u hebben gelopen.
Tot wandels,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Yolanda van T. (16-03-2020)
Het leek inderdaad de laatste onbezorgde dag vol lentezon, grafische sporen van de natuur en onbeperkte vrije ruimte, voordat de samenleving half op slot zou gaan. Gelukkig niet helemaal op slot, zodat ik kan uitkijken naar een vervolg op deze tocht! 
Simone S. (15-03-2020)
Met Pieter wandelen is elke keer weer een feestje. Ik heb er weer van genoten. Het was een heerlijke dag om langs het strand te wandelen. Ik ga ervan uit dat we snel weer met elkaar kunnen wandelen.Tot dan! 
Nico S. (15-03-2020)
Merci Pieter voor het organiseren van deze wandelpool en wat heb ik daar onwijs van genoten. Telkens weer weet je de mooiste wandelpaden voor te schotelen en de wandeling in het zonnetje over het strand kon niet lang genoeg duren. Ook zat de wandelpool vol met enthousiaste deelnemers en dat maakte de dag, in combinatie met de fantastische weersomstandigheden, tot een juweeltje. Gr.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen