Zondag
17-05-2020 10:00
Reacties: Wekeromse Zand & Mosselse Veld
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Lunteren (rondwandeling)  afstand 25  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (17-05-2020)
zo 17 mei 10.00 uur: De wandeling gaat van start.

di 19 mei 17:21 uur: We zijn begonnen met een kleinere groep in een gebied met brede paden. Tijdens de pauzes zaten we op de grond, aanvankelijk heel verspreid, later wat dichter bij elkaar maar wel volgens de norm. Tijdens het lopen zijn er soms situaties dat je de 1.5m even vergeet, maar dan is er meestal wel iemand die dat laat merken. Het lijkt spannend maar het went; de gezelligheid en de uitzichten blijven zoals ze waren. Dank voor jullie lef, doorzettingsvermogen en leuke commentaren.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
liesbeth van G. (18-05-2020)
Wat een mooie tocht. Ik kreeg er spontane hartkloppingen van. Haha. Maar het was erg mooie omgeving. Bedankt Hein. 
Nico S. (18-05-2020)
Reuze bedankt Hein voor al je voorbereidingen die tot deze gevarieerde wandelpool hebben geleid. Het was onwijs genieten onder heerlijke weersomstandigheden en met gezellige deelnemers. Dank allen hiervoor! 
Hannie N. (18-05-2020)
We hadden het er maar druk mee, onze positie bepalen t.o.v. elkaar. Vogels en vissen kunnen dat, maar wij hebben te maken met begrenzingen. Zo namen wij op de parkeerplaats spontaan de vorm van een corona aan. Onderweg konden we als peloton, waaier of zigzag over de ruim bemeten paden. Normaal vraag je je niet zo af waar je pad door bepaald wordt, maar nu valt op dat je in gewone tijden een comfortabele gespreksafstand zoekt: iets tussen vertrouwelijk en uit de weg gaand. Nu schrok je van nabijheid en gebaarde je de ander terug naar z n plaats te gaan. Pak je dat grazige middenrandje om over te lopen of strompel je door mul zand? Je zou het wel weten pre en post Corona, maar dit soort voorkeuren was vandaag ondergeschikt aan het landsbelang. We kregen complimenten van andere recreanten en bezorgden een jongetje een memorabele dag: zo, dat zijn veel mensen! Nog geen tien, mind you!  
Roos van O. (17-05-2020)
Dank Hein, het was zoals vanouds een hele mooie tocht! Heerlijk dat we weer aan de wandel kunnen. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen