Zaterdag
27-06-2020 10:30
Reacties: Waterparel De Banken
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Hoek van Holland (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Nel B. (organisator / kaartlezer)  (28-06-2020)
Na met z n allen gezellig een kopje koffie bij restaurant "Jutter" te hebben gedronken zijn we aan de wandel gegaan. Door een mooie laan, over het fietspad naar camping Vlugtenburgt gelopen, daar zijn we links afgegaan naar de dijk. Over de dijk tussen links de duinen en natuurgebied "De Banken" en rechts de kassen van het westland, gezellig kletsend naar Monster gewandeld. Op het strand net voor Monster koffie gedronken en geluncht. Na de lunch aan de terugtocht begonnen en wat denk je we kregen ook een beetje regen, de regenjassen en paraplu s kwamen te voorschijn. Over een heel mooi fietspad door de duinen zijn we richting volgende duinovergang gegaan om daar over het strand naar Hoek van Holland terug te wandelen. Het was stil op het strand want na de warme week was het vandaag geen strandweer, maar we zagen wel veel verschillende kwallen en krabbetjes. Tussen de op het strand staande vakantiehuisjes zijn we weer het duingebied ingelopen, om langs de villa s terug te wandelen naar Jutter. Daar hebben we voor we naar huis gingen met z n allen nog wat gedronken. Het was een gezellige wandeling. Lieve wandelaars dank jullie wel voor een gezellige wandeldag.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Tiny K. (28-06-2020)
Nel bedankt voor de organisatie van deze mooie wandeling. Ik had een fijne dag. Allen bedankt voor de gezelligheid en graag tot een volgende keer. Groet Tiny. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen