Zondag
17-05-2020 11:00
Reacties: Rondwandeling NS Kerkrade, o.a. langs de rivier de Worm
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt NS Kerkrade  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 5
 
Reactie Coralie van W. (organisator / kaartlezer)  (17-05-2020)
Wat fijn dat we weer kunnen wandelen met de wandelsite! Vandaag zat alles mee: het ging steeds zoals de bedoeling was, het weer was prima en het gezelschap ook ;-). Iedereen bedankt!! En Wilma, wat fijn dat jij mee liep! Voor t prettige gezelschap, en voor de fotoos!!
 
Reacties deelnemers
Wilma S. (18-05-2020)
Hier nog een extra gevonden tekst..….De Worm (Duits: Wurm) is een zijriviertje van de Roer, gelegen in het grensgebied van de Nederlandse provincie Limburg en de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De Worm ontspringt in het Duitse Aken en stroomt in noordelijke richting vervolgens door de gemeentes Würselen, Herzogenrath, Übach-Palenberg, Geilenkirchen en Heinsberg, om noordelijk van daar in de Roer uit te monden... Zo...dan weten we dat ook weer...Tot ziens  
Wilma S. (17-05-2020)
Hallo Coralie en wandelmaatjes, Gelukkig mogen we weer genieten tijdens onze wandelingen van de mooie natuur. Deze momenten geven weer een lichtpuntje in de onnatuurlijke tijd van het heden. Een mooi klein groepje dat op gepaste afstand en met goed humeur deze zomerse zondag weer tot een toppunt van de week maakt. En wat fijn dat er mensen zijn die ook van mijn fotografie-tik kunnen genieten.... ik stuur de link weer door. Dank je wel Coralie voor de organisatie en de bakker met koffie en koek...( heerlijk) en hopelijk tot snel weer eens. Dank je wel Irene , Marike, Hilde en Paul voor jullie gezelschap en tot een volgende keer.. Groetjes Wilma. 
https://www.myalbum.com/album/pqzLzS2QpDCS ..

Irene K. (17-05-2020)
Wat weer een prachtige wandeling Coralie, en fijn dat iedereen zich aan de corona maatregelen hield. Coralie en mede wandelaars, bedankt en tot een volgende keer. Groetjes Irene  
Marike B. (17-05-2020)
Hallo Coralie en medewandelaars. Het was een hele mooie wandeling met voor mij veel onbekende paadjes. Heel fijn om weer met een groepje op pad te gaan. Coralie bedankt voor de goede organisatie en iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen