Woensdag
20-05-2020 10:00
Reacties: Het Drouwenerveld, Borgerbos en Vennen
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Borger (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (20-05-2020)
Het was vandaag weer heerlijk genieten! Het was een leuke en mooie route door de Boswachterij van Borger en langs de prachtige vennen. Onderweg kwamen we op het Drouwersveld niet alleen schapen tegen, maar ook Hollandse koeien die bij het Lunsbergerveen vrij rondliepen. En dat vond ik toch wel een apart gezicht! We hadden geluk met het weer! Hoge bewolking, maar later op de dag een heerlijk zonnetje, dus dat werd genieten. De Woudstee bij het Boomkroonpad was nog gesloten, maar er stonden genoeg picknicktafels waar we ons broodje konden eten. Helaas stond er bij het hunebed D26 een waterpomp te draaien, die veel lawaai veroorzaakte, dus het hunebed hadden we snel bekeken. In Borger konden we de wandeling afsluiten met een heerlijk afkoelend ijsje of biertje. Dat smaakt na een wandeling altijd super! Jan . . . bedankt! Al met al heb ik vandaag weer genoten met een super gezellige club wandelaars. Ik hoop dat jullie dat ook zo hebben ervaren! De fotos geven een indruk van de route, dus kun je nog even nagenieten. Allemaal een hartelijke groet, en wie weet, misschien tot ziens op een volgende woensdagse wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Freek vd M. (20-05-2020)
Ton , het was weer een geweldige wandeling van je . Heerlijk zo door de bossen te dwalen ,en wat was er een mooi concert,van al die vogel geluiden. Heerlijk om na een lange tijd ,weer mee te gaan .het ijsje deed ons goed ,dus volgende week weer afsluiten daar. Ton bedankt en tot een volgende keer. Groet Freek 
Henriette van S. (20-05-2020)
Hele mooie route, een prachtige omgeving, lekker wandelweer, een gezellige groep en een heerlijk ijsje als afsluiting. Kortom een fijne dag! Ton, bedankt voor de organisatie en iedereen voor de gezelligheid. Tot een volgende keer!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen