Zaterdag
27-06-2020 11:00
Reacties: Verkenning Almelo e.o.
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Almelo (rondwandeling)  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Harry U. (organisator / kaartlezer)  (27-06-2020)
Het weer: perioden met zon, droog, broeierig, temperatuur 27 gr C, matige zuidwestenwind.
Een alleszins groene landelijke tocht rond het stedelijk gebied van Almelo. Redelijk beschut van de zon, veelal onverhard, regelmatig water rondom. Met als bijzonderheid dat we Tiny vanaf haar huis oppikten. Geslaagde tocht. Tot een volgende keer. Harry.
De route op een kaart uit 1866. Geen spoorwegen, geen kanaal Almelo-Nordhorn en geen Lateraalkanaal. Onverwachte bruiloftsgasten. Landgoed Huize Almelo. 27 juni 2020.
 
Reacties deelnemers
Ellen S. (28-06-2020)
Hallo Harry en medewandelaars, het was een mooie route in Almelo, voor mij bekend, maar dat maakt niets uit, het blijft een mooi gebied. Wel warm, maar gelukkig veel beschutte paadjes, gezellige groep en Tiny, de foto`s zijn weer prachtig. Harry, bebankt voor de organisatie en iedereen tot een volgende keer. 
Janny K. (27-06-2020)
Wat een mooie foto s zeg, prachtig. Fijne tocht, heel gedeelte van Almelo gezien dat ik niet ken, hoewel er familie van mij woont. Met schoonzus nog gezellig naderhand gegeten, in stromende regen naar station. Dus geboft met weer en route. Bedankt Harry voor het uitzetten, en Tiny voor de foto s. 
Willy M. (27-06-2020)
Een mooie zomerse dag in en rond Almelo. En wat hebben we geboft met het weer, geen paraplu nodig gehad. (de regen kwam met bakken uit de lucht toen ik net thuis was)
Vandaag heeft Harry ons een prachtig, weids Almelo laten zien. Enorm verrast door het vele groen, prachtige bossen, en mede ook een verscheidenheid aan wateren maakte dat het boeiend bleef. Het grootste gedeelte vd wandeling liep door het markante Landgoed Huize Almelo. Wat is het toch mooi om dit, zo dicht bij huis, te ontdekken, want ik kende het niet.
Vandaag geen horeca onderweg maar wel konden we twee keer plaats nemen op gereserveerde boomstammen om ons broodje te nuttigen. Toen we weer terug kwamen in het centrum hebben we met z n vijven nog gezellig iets gedronken.
Harry, dank je wel dat je deze mooie wandeling hebt georganiseerd. Voor allen, dank voor stukjes delen en gezelligheid. Tiny, als vertrouwd, dank voor de foto s. Tot een volgende keer, ergens...… groeten Willy 
Tiny J. (27-06-2020)
Vandaag was voor mij wel heel gemakkelijk, aanhaken vanaf huis en een prettig pad langs de loolee weer terug. Dat komt niet vaak voor. Harry, bedankt voor de organisatie, fijn dat alles weer een beetje begint. Allemaal veel dank voor de gezelligheid tijdens deze mooie tocht en tot een volgende wandeling. De foto s vinden jullie onder de link. 
https://photos.app.goo.gl/SbV2kqhutfd4jNow7..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen