Zaterdag
27-06-2020 11:00
Reacties: Zevenheuvelen
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Beek-Ubbergen (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Hans D. (organisator / kaartlezer)  (28-06-2020)
Lekker gewandeld in een mooi gebied. Het weer was boven verwachting en het was een fijne groep mensen. Dank jullie wel allemaal!
 
Reacties deelnemers
Margret K. (28-06-2020)
Wat geeft Marian een prachtige samenvatting van deze mooie, regenvrije wandeldag in mijn eigen achtertuin! Het was gezellig, dank jullie wel! En Hans: dank je wel voor de voortreffelijke organisatie! Ik heb ervan genoten!  
Jeannette P. (28-06-2020)
Wat een mooie reactie Marian. Daar kan ik niks aan toevoegen. Een heel mooie wandeling in een voor mij onbekend gebied en we hebben veel mazzel met het weer gehad. Op de terugweg in de auto kreeg ik een enorme plensbui over me heen. Bedankt Hans voor de goede organisatie en iedereen bedankt voor de mooie wandeldag. Tot wandels. 
Marian G. (28-06-2020)
Wat n prachtige gebied de Heerlijkheid Beek en de Zevenheuvelen. Als je daar toch eens iedere ochtend om vijf uur zou kunnnen wandelen..... Hans ( en Jos) zorgden voor een behoorlijk wandeltempo. De dames stonden hun mannetje en volgden dapper op gepaste afstand ( >1,5m ); het zoute geitenkaasje was daarbij erg behulpzaam. Dankzij de perfecte organisatie bestond de lunch niet uit water en brood en hadden we dankzij de "exotische" soepjes een lange en gezellige tussenstop. We ontmoetten een veel grotere groep wandelaars, gekleed in de opvallende shirtjes van de BasvandeGoorfoundation, deze gaat de diabeteschallenge aan middels WANDELEN IS BEHANDELEN. We vergaten te melden dat wij van de Wandelsite waren ( immers niet uniform gekleed..). Hopelijk is het blaasje op de onderarm idd een onschuldig insektenbeetje gebleken?! s Avonds toch maar eens wat vroeger gaan slapen. De morgenstond heeft immers goud in de mond. Hans , hartelijk dank voor de prachtige en inspirerende wandeling. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen