Zondag
28-06-2020 10:30
Reacties: Beerze Kampina
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Oisterwijk (rondwandeling)  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 5
 
Reactie Henk van G. (organisator / kaartlezer)  (28-06-2020)
Dag wandelaars,
Wat een heerlijke wandeling was het vandaag. Door het coronagebeuren ben ik mijn wensenlijstje voor een mooie route noodgedwongen wat gaan aanpassen. Met name de wens om onderweg horeca aan te doen heb ik voor deze route laten vallen. En dan kun je wel een heleboel hoogtepunten van de Kampina aan elkaar aaneen rijgen. De Beerze, bossen, heide en vennen, we hebben het onderweg allemaal gezien.
We hebben van het uitzicht kunnen genieten tijdens een rustpauze bovenop de Cote de Brandven volgens Kris. De lunch was prima verzorgd in boscafe De Omgevallen Boomstam en tot slot namen we nog een kleine drinkpauze bij een bankje.
Van het voornemen om nog samen een drankje te nemen op het terras is jammer genoeg maar niet verwonderlijk niets terechtgekomen. Het mooie weer had nog een paar mensen naar buiten gelokt.
Wat mij betreft was het een geslaagde dag in prettig gezelschap. Graag tot een volgende keer.
Groeten,
Henk
 
Reacties deelnemers
Ans W. (29-06-2020)
Goedemorgen wandelaars, nogmaals dank Henk voor de prachtige afwisselende wandeling, zachte ondergrond geen last gehad van mijn archillespees, genoten van de omgeving hei, dennenbosje, zandduinen mooie vergezichten, prachtige dag met prima weer en een fijne kleine groep, tot ziens groet Ans 
Erna de d. (28-06-2020)
Weer een heerlijke dag met een mooie wandeling. Heel afwisselend, hoge bomen, lage bomen, grassen en zowaar ook nog vennen met water. Daarbij een lekkere wandeltemperatuur en fijn wandelgezelschap: ofwel, het was weer genieten. Bedankt Henk, voor deze wandeling.  
Yolande B. (28-06-2020)
Het was een héérlijke wandeldag. Niet te warm en vrij rustig nog. Wij hebben nog wel wat gedronken bij Gerrithoeve. Het was prima te doen, voldoende afstand tussen de tafels en niet zo druk. Er was ook nog muziek en dat maakte het erg gezellig. Iedereen dank voor de gezellige dag en Henk weer super bedankt voor deze prachtige route door de Kampina. Ik heb genoten van deze dag. Tot een volgende keer.  
Wil H. (28-06-2020)
Hallo medewandelaars, om maar bij het einde van de wandeling te beginnen: het was jammer dat het zo druk was bij de Gerrithoeve dat het drankje dat we daar nog samen wilden drinken er niet meer in zat en we meteen doorgereden zijn naar huis. De wandeling zelf was in een woord prachtig, een mooie, zeer afwisselende route met prachtige Hollandse luchten en een heerlijk zonnetje erbij en dan ook nog een leuk groepje mensen, dat kon gewoon niet beter. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en graag tot een volgende wandeling. Groet, Wil 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen