Zaterdag
04-07-2020 10:30
Reacties: EXTRA Rijswijks groen, met Rijswijks museum
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Rijswijk (rondwandeling)  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Vrank P. (organisator / kaartlezer)  (04-07-2020)
Het weer werkte vandaag alleen in de eerste helft van de wandeling mee. Het was een grijze grauwe dag waarvoor vooral motregen was voorspeld. Smorgens bleef het gelukkig droog, en de voorspelde sterke wind stak pas smiddags op, dus ook daar hadden we geluk mee. Tot het museum viel er zelfs nog iets te genieten aan het weer, al natte groenigheid rook soms erg lekker fris!
De papierkunst tentoonstelling vond ik inspirerend, veel werk dat kunstenaarschap en echt creatief vakvrouw en -manschap toonde. Kom er maar er op, en werk het dan ook nog maar eens doorwrocht en mooi uit. Ja, ik ben blij dat ik het museum in de herhaling heb gedaan. En volgend jaar zal ik dat zeer waarschijnlijk weer doen!!
Toen we het museum uitkwamen motterde het flink en aan de wind kon je merken dat deze ook begon toe te nemen. Op een na, en dat was ik niet zelf, had iedereen er toch wel genoeg van. Dus zijn we naar de tram gelopen om huiswaarts te keren. Het was een korte, maar toch ook wel krachtige en mooie wandeling

Na 3,5 maand niet met de site gewandeld te hebben, ben ik blij weer te kunnen zeggen: "iedereen weer bedankt voor de gezelligheid, en wie weet tot een volgende keer"
 
Reacties deelnemers
Lianne Q. (10-07-2020)
Beste Vrank en mede-wandelaar, Nog bedankt voor de wandeling van afgelopen zaterdag. Het was een mooi aantal kilometers voor deze dag en een interessant museum. Tot de volgende keer! 
Harry U. (04-07-2020)
Ha Vrank, alweer een bijzonder idee, deze museum-wandeling. Dank! Harry. Museum Rijswijk. Papier Biennale 2020. De wandeling geprojecteerd op een kaart rond 1940 (bron:topotijdreis.nl).  
Hilly H. (04-07-2020)
Dank je Vrank voor het organiseren van deze wandel en museumdag. Het eerste deel was verrassend mooi, heerlijk om te wandelen door het Rijswijks groen. Voor het tweede deel haakte ik af vanwege het al te druilerige weer. Het museum en de tentoonstelling maakte alles goed want vond het erg de moeite waard! Iedereen tot een volgende keer, Groet, Hilly 
leo m. (04-07-2020)
Wat een raadselachtig station, Rijswijk...Onderaards, en als je met het verstandige advies van 9292 reist kom je per tram bij dat station aan, dan zie je een piramide...
Daar zal het wel zijn!
Nee hoor, beneden naar de perronkrocht, een kilometer of zo lopen en dan aan het einde, VZD een lift!
DAAR is die piramide!
Maar goed, een gezwinde wandeling door verrassend veel groen, en langs veel groen-begroeide tennisbanen naar Rijswijk, dat we na ongeveer 90 minuten bereikten.
Na scannen van onze ( JA PLUS € 0,50 } tickets en de koffiepauze de Tentoonstelling.
Wat een mooi huis!
Keurige bewegwijzering, bij elke zaal aangegeven hoeveel er tegelijkertijd in mochten verkeren..daar kwam niets van terecht.
Ik heb heel mooie werken gezien, maar ja, ligt aan mij, vond het geheel toch wat rommelig; maar dat spookhuis vond ik geweldig!
Maar dat was hout...
Dank je Vrank, leuk al dat Stadsgroen, in zoon dichtgebouwd gebied!
En perfecto dat je het kwa regen wel welletjes vond na het Museum! DANK! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen