Woensdag
29-07-2020 10:00
Reacties: De Emmermuur, Sluizen en veel Natuur
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Emmen (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (29-07-2020)
Na drie afmeldingen en een wandelaar die niet kwam opdagen, zijn we na een lekker bakje koffie gestart. Deze wandeling liep langs de Oude Schans, over de 50 meter hoge muur van Emmen en door het Oosterbos naar de grote sluizen. We moesten na de muur wel even door wat ruig terrein en een Maisveld survivallen, om de route te kunnen volgen. Gelukkig viel de begroeiing langs de oevers van de sloten en vaarten mee, al was het wel wat zwaarder lopen en moest je uitkijken voor de vele brandnetels. Helaas was de horeca in Nieuw Dordrecht gesloten, en zijn we uitgeweken naar de plaatselijke muziektent. De werking van de sluizen was interessant, en ook was het humoristisch om te zien en hoe de eigenaren van sommige jachten hun vaartuig in bedwang hielden. Na terugkomst hebben we genoten van de aangeboden versnaperingen/drankjes van Frank. Hij was namelijk de jarige in ons midden. Frank . . . . Bedankt!!! Al met al een zeer geslaagde en gezellige wandel dag! Allemaal een hartelijke groet, en misschien tot ziens op een volgende woensdagse wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Frank M. (30-07-2020)
Beste Ton, Het was weer een mooie gevarieerde tocht door bos, heide en veen met soms bijna onbegaanbare paden. Het weer en de wandelaars top. De wandelaars die zich afgemeld hebben hebben deze mooie indrukken gemist. Bedankt voor de mooie foto s en het organiseren van de tocht. Groeten Frank 
Hermien J. (30-07-2020)
Ton bedankt voor het organiseren van de mooie wandeling en Frank voor de traktatie. We hadden mooi wandelweer en een gezellige groep. Ik heb genoten. Tot een volgende wandeling. Groet Hermien. 
Freek vd M. (29-07-2020)
Tom , Het was weer een h√©le mooie wandeling,van je. En het bleef droog.jammer met 4 afzeggingen . En zoveel √°anmeldingen.voor de afstand was het zeker de moeite waard .ik heb genoten van deze mooie dag. Frank nogmaals bedankt voor de traktatie . En medewandelaars tot een volgende keer. Groet Freek. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen