Zaterdag
01-08-2020 10:30
Reacties: Vijftien Verrukkelijke Vennen
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Oisterwijk (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Willem van M. (organisator / kaartlezer)  (01-08-2020)
Na de enorme hitte van gisteren was het vandaag aanmerkelijk beter weer om een toer langs de Oisterwijkse vennen te maken. Ze lagen er prachtig bij en van het ene hoorden we een nog boeiendere ontstaansgeschiedenis dan van het andere. Ook de horeca werkte voortreffelijk mee en bood ruime zitplaatsen voor onze groep. Een heerlijke dag buiten. Iedereen bedankt en tot een volgende keer. Groeten, Willem.
 
Reacties deelnemers
Else-Mieke K. (04-08-2020)
SUPER mooie tocht, hartelijk bedankt Willem! Ook je toelichtingen waren interessant, fijn dat je er zoveel werk van hebt gemaakt, ik wandel graag nog eens met jou! hartelijke groet van Else-Mieke Kool uit Monster 
Helma V. (02-08-2020)
Willem bedankt voor de mooie wandeldag en voor het onderwijzen in de app. Het was weer een mooie , gezellige dag. Groetjes en tot de volgende keer, Stan en Helma.  
Ria L. (02-08-2020)
Bedankt Willem het was weer fantastisch 
Bernadet V. (01-08-2020)
Beste Willem Wat was het weer een mooie tocht en een gezellige,het weer was perfect heerlijk om door de oisterwijkse bossen te lopen. Nog even naar het winkeltje van natuurmonumenten,de vogeltjes in mijn tuin kunnen nu in een mooi bakje drinken en badderen. Groetjes en tot gauw. Bernadet. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen