Zondag
26-07-2020 10:00
Reacties: Groeneveld & Nonnenland
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Baarn (rondwandeling)  afstand 24  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (26-07-2020)
zo 26/7 10.25 uur: De wandeling gaat van start.

wo 29/7 13.43 uur: Dank voor jullie gezelschap en mooie commentaren. Speciaal dank aan de kaartlezer die vlot haar rol vervulde.
 
Reacties deelnemers
Ottelien W. (27-07-2020)
Ha Hein en Medewandelaars, anders dan anders dit keer. Op de kaart zie ik een figuur als een kronkelende hazelworm met enkele lange rechte stukken. Hij bijt zijn staart - de route brengt ons terug thuis bij Kievitsdal, na inspanning en ontspanning, samen en apart, soms snel, soms weer rustiger. We treffen een drukke Kuil met rustige picknickbanken verderop. Passages in t bos met snelle renners op hun atb, een ruiter in volle galop op t zandpad. Twee beeldige goudglanzend bruine hazelwormen op ons pad. Oh, zo’n armband, dat lijkt me wel wat. Met die glans en net zulke ingenieuze schakeltjes.. zou dat bestaan? Hein & Medewandelaars, groet en graag tot ziens!  
Mariette H. (27-07-2020)
In het land der nonnen was het heerlijk toeven. Het pareltje van deze wandeling was dat prachtige nonnenpad, met doorkijkjes aan beide zijden en een bloemenveld als toetje. En wat een luxe, twee ‘genoten’ hielden ons op het rechte pad. Een pad vol fijne gesprekken, overstekende hazelwormen en bos vol eiken. En zoals de franse priester/schrijver Joseph Roux zegt: de storm versterkt de eik, en de test bevestigt de vriendschap.  
Marjan G. (27-07-2020)
Een nieuwe fase in de Hein-zondagen was vandaag aangebroken, een assistent CEO maakte het mogelijk om Hein zorgeloos door onze gezellige groep te laten circuleren. Net zo soepel als altijd liepen we de fraaie route rondom Baarn. Leuke stops en fijne gesprekken, het was zoals altijd: ontspannen en aangenaam. Dank maar weer!  
Theo L. (27-07-2020)
De wandeling stond op punt van beginnen. We stonden in een kring. Er was de uitnodiging ons voor te stellen en even onze naam te noemen. En, Hein, zo gek nog niet, dat je een wandelassistente presenteerde. Vervolgens zagen we haar, misschien nog wat onwennig, op de route regelmatig en aandachtig de GPS raadplegen. Zo kon jij, Hein, zowaar in de staart van de wandelgroep ontspannen jouw route lopen
Tijdens de oversteek door het gortdroge Nonnenland werd hier en daar nog wat natuurbeheerwerk verricht door enkelen van ons; de hinderlijke en opdringerige Reuzenbalsemien werd hier en daar uit de grond gelicht.
Een bijzondere verschijning en kennismaking was er met de plant Walstroleeuwenbek die met een speciale determinatie-app op naam gebracht werd.
Als vanouds was het weer een heerlijke Heinse wandeldag (Met meer dan 30.000 voetstappen) met een fijne groep wandelaars. Hoi 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen