Woensdag
16-09-2020 9:40
Reacties: Varen en wandelen in de Zaanstreek
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Amsterdam CS - NS Zaandijk Zaanse Schans  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Elly de L. (organisator / kaartlezer)  (16-09-2020)
Vanmorgen gestart met een passagiersschip de Zaanferry van Amsterdam CS naar Zaandam. We zaten heerlijk op het bovendek in het zonnetje..Het was wel een beetje fris. Aangekomen bij halte Hembrug liepen we eerst we door het voormalige defensieterrein en munitiefabrieken van het Hembrugterrein. Na de koffie bij de Koperen Bel gingen we echt op pad, eerst langs de Zaan daarna het veldpark richting het Jagersveld en via de Braakdijk langs woonboten richting het Haaldersbroek waar we de eerste Zaanse huizen konden bewonderen, daarna door de Zaanse Schans waar vele molens en Zaanse huizen staan. Het was een gezellige wandeling met een leuke groep. Bedankt allemaal en tot de volgende keer.
 
Reacties deelnemers
jannie k. (17-09-2020)
Elly wat heb ik genoten van deze prachtige wandeling, Dankjewel voor al jouw moeite en het organiseren van deze dag. Veel bijzonderheden gezien en je wiist er veel over te vertellen. Wij waren met een fijne groep meiden. Allemaal bedankt voor jullie gezelligheid. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Jannie. 
Marijke B. (16-09-2020)
Je hebt weer een mooie boot/wandeltocht georganiseerd Elly 👍We hebben lekker ontspannen gelopen, met een leuke groep wandelaars.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen