Woensdag
16-09-2020 10:30
Reacties: Landgoed Verwolde
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Laren, Gelderland (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Paul K. (organisator / kaartlezer)  (16-09-2020)
Dit was een prima dag om te wandelen; zonnetje met af en toe een verkoelend briesje. Ik was tevreden over de route, eek keer verkeerde afslag genomen.
Jammer dat de vijvers droog stonden. Prima horeca bij begin, bij huis Verwolde en op het einde. Alle deelnemers bedankt voor de gezellige sfeer, en wie weet tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Joke P. (22-09-2020)
Een mooie, afwisselende, wandeling rond huis Verwolde met horeca in een prachtige tuin. Paul en medewandelaars bedankt voor de gezellige dag. 
Jos de P. (17-09-2020)
Paul mijn dank voor de mooie rustige wandeling in het oosten van het land! 
Joke W. (17-09-2020)
Heerlijke dag gehad! Lekker weer en een afwisselende wandeling met telkens huis Verwolde als herkenningspunt. Leuke horeca halverwege met gelijk een wandeling door de mooie tuinen van Verwolde. Wat een genot om zo de omgeving te verkennen. Bedankt Paul en natuurlijk ook medewandelaars voor deze fijne dag!  
Marianne H. (16-09-2020)
Dank je Paul voor het organiseren van deze mooie afwisselende wandeling met bijzondere horeca op Verwolde en gezellig terras in Laren... Groet Marianne H 
Agnes N. (16-09-2020)
Ha Paul, hartelijk dank voor de mooie wandeling, je weet steeds mooie weggetjes te vinden, groet Agnes  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen