Zondag
13-09-2020 10:50
Reacties: Oude polders, nieuwe recreatiegebieden
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Delft Campus (voorheen Delft Zuid) (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Paul H. (organisator / kaartlezer)  (14-09-2020)
We hebben vandaag een leuke wandeling rond Delft Campus gemaakt. Vanaf het station liepen we eerst de brug over de Schie over, daarna een klein stukje door het bos voordat we een stuk langs gebouwen van de Technische Universiteit liepen. Daarna liepen we via een graspad naar het Melarium, een gebouwtje waar bijenvolken leven, hier zijn we naar boven gelopen naar de uitkijkpost waar we mooi uitzicht over de omgeving hadden. Daarna hebben we flinke stukken van het boerenpad gewandeld door de weilanden. Daarna de Schie weer over en een stuk langs de schie gelopen naar de horecastop waar we wat gedronken hebben. Daarna hebben we door het Abtswoude bos gelopen en het laatste stuk weer langs de Schiekade richting het station.

Iedereen bedankt voor vandaag en tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Richard P. (14-09-2020)
Leuke wandeling Paul. Tot een volgende tocht. 
Sandra van E. (14-09-2020)
Bedankt Paul voor het organiseren van deze afwisselende wandeling. Wat is Nederland toch mooi! Medewandelaars bedankt voor jullie aangename gezelschap en tot een volgende keer! 
Sander van der m. (14-09-2020)
Paul, bedankt voor de leuke en afwisselende wandeling, zo dichtbij Rotterdam en omgeving, en toch het gevoel te hebben midden in de natuur te wandelen, medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen