Donderdag
17-09-2020 10:40
Reacties: Rondom Zundert
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Breda (rondwandeling)  afstand 19 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Ine van B. (organisator / kaartlezer)  (17-09-2020)
Bedankt Joss dat je de wandeling zo mooi hebt samengevat. De nazit tegenover het station daar was je niet bij.Anders had je gezien dat Sander die het grootste deel van de wandeling aan het eind van zijn latijn was en op het laatst zelfs op zn tandvlees liep helemaal opfleurde en weer praatjes kreeg.En we hadden het zo getimed dat degenen die om half zeven wilden inchecken precies op het juiste moment bij de poortjes waren. Fijn gewandeld met jullie vandaag!
 
Reacties deelnemers
nella b. (18-09-2020)
Het was weer een mooie wandeling met inspirerende gesprekken en een gezellige borrel na afloop. Ine en medewandelaars bedankt en tot een volgende keer  
Wim S. (17-09-2020)
Fijn gewandeld in zeer prettige sfeer. De horeca in Breda verdient een dikke pluim. Wijn bestellen en pinda s en een glas water erbij geserveerd krijgen! Perfect, ik kom graag terug bij Brasserie NUL76. Ine, bedankt voor de zeer goede organisatie, allemaal graag tot een volgende wandeling.  
Joss S. (17-09-2020)
Dag Ine en hoi medewandelaars van vandaag wandeling in Zundert. Van laat in de morgen tot laat in de middag, gewandeld in het Brabantse land, in Zundert en omgeving. Zoals een goede kaartlezer betaamt "opgevangen " op station Breda om met bus 115 naar de vertrekplaats te bussen. Onderweg claxoneerde de chauffeur nog naar bekenden op de fiets. Eenmaal uitgestapt kwamen we al rap on de onverharde paden, links en rechts omgeven door de boom-en plantenkwekerijen. Het zonnige weer, de mais rijp om geoogst te worden, de sloten droog en de reeds gevallen kastanjes en eikels zijn tekenen van het rap komende derde jaargetijde. De eerste stop was in de vogelkijkhut op de Pannenhoef, helaas ook vanwege dezelfde droogte zonder de vogels. Op een drietal plekken, was de dichter Geert de Kockere bezig geweest zijn woorden in Cortenstaal?? te "vereeuwigen". Tijdens de lunchpauze, declameerde Ine nog uit verzen die nu ondenkbaar zouden zijn, van dominee Vetter, uit "Zat vanmorgen in de tram "...naar later bleek voorloper van dominee Gremdaat. Wil je graag bedanken voor jouw organiseren, Ine en graag tot op een volgende. Mede-wandelaars dank voor jullie gezelschap, complimenten voor Sanders doorzettingsvermogen. Bossche groet, Joss. 
https://myalbum.com/album/bmrXaewmKvKZ..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen