Dinsdag
13-10-2020 10:45
Reacties: Ten zuiden en ten oosten van Bergen op Zoom
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Bergen op Zoom (rondwandeling)  afstand ca. 18km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Ine van B. (organisator / kaartlezer)  (13-10-2020)
We weten nog niet wat ons boven het hoofd hangt wat betreft nieuwe beperkende maatregelen, maar vandaag hebben we nog een mooie wandeling gemaakt met een vleugje herfst in de lucht in een mooi gebied met zelfs een beetje zon.
We kwamen ver voor vier uur aan op het station, wat ik Wim al had beloofd bij de start van de wandeling en ik was blij dat het zo goed is gelukt.
Groet, Ine
 
Reacties deelnemers
Thea m. (13-10-2020)
Ik had me verheugd op de wandeling van vandaag in dat mooie Brabantse gebied. Helaas Corona gooide roet in mijn voornemens. Ik durfde het echt niet aan, niet voor mijzelf ik ben gezond, maar heb thuis een zieke en kwetsbare echtgenoot. Daarom heb ik Ine gisteravond bericht dat ik niet zou deelnemen. Hartelijke groet allemaal en tot in betere tijden!  
Rita v. (13-10-2020)
Dank voor de wandeling in het mooie gebied rondom bergen op zoom. Ik kom nog een keer terug voor de oranjerie met zijn tuinen. We hadden geluk met het weer en het was weer ontspannend. Tot een volgende wandeling . 
Wim S. (13-10-2020)
Ine bedankt. Alles tot in de puntjes goed geregeld vandaag. Droog, zon, mooie route, goed volk. En die Stayokay s van tegenwoordig zijn viersterren tenten in vergelijking met - ja waar praat ik over- de zestiger jaren. Voorlopig de laatste wandeling boven de vier deelnemers. Wat gaat de wandelsite doen? We zijn in afwachting van een oekaze van tsaar Ruby.  
Marian G. (13-10-2020)
Dankzij Ine eindelijk gewandeld op landgoed Mattemburgh, "daar waar Brabant Zeeland kust en BelgiĆ« omarmt". Stiekem nog een flits meegepikt van de Franse en Engelse tuinen. Mooie bomenlanen ! Hartelijk dank Ine. 
Anneke N. (13-10-2020)
Nog net op de valreep een mooie gezellige wandeling. Fijn dat ik nog meekon. Ik heb genoten en hoop dat er de komende tijd toch wandelingen mogelijk blijven. Misschien maar met vieren en meer wandelingen en meer organisatoren?? Voor nu in ieder geval, Ine bedankt! 
Sandra van E. (13-10-2020)
Een dag met een gouden randje, wandelen door mijn lievelingsgebied in Nederland, heerlijk. Bedankt Ine en medewandelaars voor deze fijne dag! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen