Woensdag
14-10-2020 10:00
Reacties: Wetenschap, Geschiedenis en veel natuur
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Hooghalen (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (14-10-2020)
Wat een vreemde gedachte dat we na vandaag voorlopig niet meer kunnen wandelen met meer dan 4 wandelaars. Het was met deze gedachte vandaag dan ook extra genieten! Een mooie route door een mooie natuur met een gezellig clubje. Ook hoop ik dat jullie vandaag wat wijzer zijn geworden over het universum. Al met al heb ik genoten. Ik hoop dat jullie dat ook zo hebben ervaren. Ik heb onderweg nog wat foto’s geschoten, zodat je nog even kunt nagenieten. Allemaal een hartelijke groet, en misschien toch nog tot ziens op een volgende (beperkte) wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Frank M. (14-10-2020)
Beste Ton, Weer een mooie wandeling langs bos en heidegebied. De kennis van astronomie aangescherpt en het indrukwekkende bezoek aan kamp Westerbork. Lekker gewandeld met een gezellig gezelschap. Bedankt voor het organiseren. Hopelijk kunnen we over een maand de wandeling weer afsluiten met een drankje in de horeca. Groeten Frank. 
Piet van der Z. (14-10-2020)
Ton, het was weer een mooie wandeling. Ook nog educatief. Bij een volgend bezoek aan Westerbork ga ik toch eens dat museum in. Heb weer genoten vandaag van de wandeling en het prettige gezelschap. 
Freek vd M. (14-10-2020)
Ton ,het was weer een pracht dag ,heerlijk gewandeld en een gezellige groep. Laten we hopen dat wij elkaar weer snel zien, over 4 weken ? afwachten. Bedankt voor de fijne dag Groet Freek 
Klaar W. (14-10-2020)
Hoi Ton en anderen, Het was inderdaad een prachtige wandeling met bijbehorende foto’s. Ook veel paddestoelen gezien. Gelukkig was het weer goed genoeg om op een bankje onze boterhammen op te eten EN vandaag nog koffie en een drankje als afsluiting kunnen scoren. We blijven lopen, hoe dan ook!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen