Zaterdag
10-10-2020 11:40
Reacties: Weekend Zeeland. 1: De Rivièra der Lage Landen.
provincie Zeeland  vertrekpunt eindpunt NS Vlissingen (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Wim S. (organisator / kaartlezer)  (10-10-2020)
De Rivièra der Lage Landen, Walcherse kust, Zeeland. Verguisd door de mariniers, Corona als een zwak waakvlammetje. Kortom place to be! Het was een feest met zes wandelaars door Vlissingen en langs de Zeeuwse kust te lopen. Vlissingen, stad met een veelbewogen geschiedenis: zeeslagen - slavenhandel - bombardementen 1944 - inundatie - stormvloed 1 februari 1953. Allemaal historie maar met littekens. Het weer was alleszins acceptabel. Alleen aan het eind wat hemelwater als een afscheidszegen. Prachtig dat jullie braaf kwamen opdagen ondanks een lelijke weersverwachting. Allemaal bedankt.
 
Reacties deelnemers
Rita v. (10-10-2020)
Het was een mooie wandeling met veel landschappelijk schoon en historie. Denhaag mooie stad achter de duinen is er niets bij! Een plaats om naar terug te keren en nog wat musea te bezoeken en een nog langere strandwandeling te maken .Wim bedankt en tot een volgende wandeling. 
Marian G. (10-10-2020)
Mooi gesproken vandaag Wim ! Vooral boven op de duintop met zicht op de badkuip. Knap het wandeltempo aangepast aan de weersvoorspelling! Al biedt dit seizoen geen fronzen cappuccino, het biedt wel schilderachtige luchten en zilverkleurige golven! Meer dan de moeite waard om weer snel terug te keren.....veel dank Wim. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen