Zondag
11-10-2020 11:00
Reacties: Heuvelrug boven Doorn - Maarsbergen
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Doorn (rondwandeling)  afstand ca. 20 km  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Theo L. (organisator / kaartlezer)  (11-10-2020)
Het was met elkaar een prima dag om buiten door te brengen. Op zo n wandeldag blijven er doorgaans beelden en herinneringen hangen. Zo was er de waarneming van prachtige glimmende porceleinzwammetjes op rottende houtstobben. Zo was er door de regen van de afgelopen dagen de geur van rottende bladeren.
Fijn was ook de souplesse van de horeca. We konden ondanks het volle restaurant toch onze bestelling doen bij La Place en namen onze plek in buiten in het zonnetje. Soepelheid was er ook bij Spott waar we uiteindelijk exclusief in de Heerenkamer onze plek kregen toegewezen; daarmee uit de drukte kwamen van het restaurant.
De gelopen route bracht variatie van heide naar bos; van weide naar stuifzand. Ook het weer gaf ons afwisseling met een frisse start in de ochtend; af en toe een aangenaam zonnetje en in de middag een flinke regenbui.
Dank aan alle wandelaars voor de ontspannen sfeer en fijne gesprekken. Het was een goed doorgebrachte dag met elkaar en dat was het.
 
Reacties deelnemers
Jon H. (14-10-2020)
Ja het was een fijne wandeling, Theo! Dank! Ongelooflijk wat een paddestoelen! Ik zag nog een bos prachtige krulzomen vlak onder die lange trap omhoog. En dat na zo n droge zomer. Vorig jaar ook droge zomer en ook bijzonder rijk najaar voor de paddestoelen Zou het zijn omdat de natuur na grote rampspoed, zich nog even gauw extra veel wil vermenigvuldigen? Tot een volgende keer. Groet, Jon 
Hannie N. (11-10-2020)
Een uitvoering zonder rampspoed, iedereen volledig uitgerust voor de pittige buien die zouden komen, iedereen voor dwaling behoed, nog tijd over om naar paddenstoelen te kijken of de kraamkamers van de boktor. Deze wandeldag, de mooie route lieten mij weinig te wensen over. Alleen de laatste horeca, ik had ze verdiensten gegund voor de geleden verliezen, leek de spot te drijven met het virus en deed mij vluchten. Gelukkig vond ik in mijn bagage nog een aantal niet geconsumeerde boterhammen en een zak versgedroogde walnoten:) 
Henriette B. (11-10-2020)
Hallo Theo en mede -wandelaars, Theo je hebt eigenlijk alles al genoemd. Het was een heel erg mooie wandeling. De zwammen waren bijzonder, vooral die op koraal leken ( nooit eerder gezien). En ach dat ene buitje. We hebben nog geboft met het weer. Op 11 oktober nog op een terras kunnen zitten is toch wel noemenswaardig ( zonder extra verwarming). Het was inderdaad een top dag. Hartelijk dank voor her organiseren. Allen groeten van Henriette  
Marja F. (11-10-2020)
Hallo Theo en meelopers, Bedankt voor de heerlijke dag. De wandeling was meer dan ‘leuk’, een dag met een gouden randje. Graag tot ziens, Marja 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen