Woensdag
18-11-2020 10:00
Reacties: Via Engeland naar de grote stille heide
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Ruinen (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 3
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (18-11-2020)
Hallo Ria, Frank en Jan, Het was een gezellig klein clubje, en dat met prachtig zonnig weer werd het genieten! Een mooie route via de schaapskooi, langs en over het Dwingelderveld, weidse akkerlanden en mooie bossen. We konden zelfs bij twee horeca’s het een en ander krijgen. Het werd, hoe raad je het . . . . appeltaart met slagroom en koffie of chocomelk. Heerlijk!!! Deze wandeling ga ik vast en zeker nogmaals op de agenda plaatsen. Ik heb genoten! Ik hoop dat jullie dat ook zo hebben ervaren. Ik heb onderweg nog wat foto’s geschoten. Dus geniet nog even na! Bedankt voor de gezelligheid en misschien tot ziens op een volgende wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Frank M. (18-11-2020)
Beste Ton, Fantastisch wandelweer en een gezellige groep en een geweldig mooie route. Zelfs onverwachts ook nog koffie en appeltaart onderweg als Takeaway. Bedankt voor het organiseren en de leuke foto s. Graag tot een volgende keer. Groeten Frank 
Jan K. (18-11-2020)
Op de mooiste dag van deze week een prachtige wandeling gemaakt door bos en hei. En er was zoveel horeca onderweg dat we er eentje moesten overslaan. Heerlijke warme chocolade en appeltaart genuttigd. Ton, bedankt voor de prima organisatie en mooie foto s en Ria en Frank voor het prettige gezelschap. Tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen