Zaterdag
21-11-2020 10:30
Reacties: Annanina`s Rust en Diessens Broek - groep 1
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Biest-Houtakker (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 3
 
Reactie Willem van M. (organisator / kaartlezer)  (21-11-2020)
Het was wel wennen, zo starten zonder horeca vooraf en dan ook nog eens proberen de twee groepen aan te houden. Maar dat ging toch best goed. Ananina s Rust lag er mooi bij in wat aarzelend zonlicht. Een extra rondje op het landgoed gaf wat meer zicht op het huis en de bijbehorende lanen. De pauze in Diessen leverde een welkome kop koffie of thee op. Daarna ging het verder door een onverwacht mooi natuurgebied Turkaa met onder andere visvijvers van de gelijknamige visclub. Verder langs de Reusel, die zich echter grotendeels achter wuivend riet verborg. Het stuk langs het kanaal ruilden we in voor een mooi afsluitend stuk door het Houtakker Broek. Mooi op tijd terug voor de brocante in de voormalige kerk. Hopelijk heeft iemand daar nog wat van zijn gading kunnen vinden! Een mooie dag alles bij elkaar. Groeten en tot een volgende keer. Willem
 
Reacties deelnemers
Ineke S. (22-11-2020)
Dag Jeanne en Willem, dankjewel voor een mooie en gezellige wandeling. Het was perfect gisteren. Mooi herfstweer met prachtige kleuren en ook nog een enkele paddestoel. Soms liet de zon zich zelfs nog eventjes zien. Lekkere cappuccino op het juiste moment. Ik heb weer genoten gisteren.
Mede-wandelaars, bedankt voor jullie gezelligheid.
Groetjes allemaal en tot een andere keer, Ineke
 
https://photos.app.goo.gl/beoaMX6JaTXGFeq48..

Gerard van W. (21-11-2020)
Dank je wel, Jeanne en Willem, voor deze zeer geslaagde wandeldag. Mooie tocht door zeer afwisselend landschap. Met name het wandelen door de verschillende houtwallen vond ik erg indrukwekkend en de moeite waard. Dat alles in leuk gezelschap en in een prettig tempo.. Voor herhaling vatbaar..! 
Bernadet V. (21-11-2020)
Weer een hele fijne dag gehad met een zonnetje maar ook op een open gebied een fris windje ,maar fijn om in zo’n mooi gebied een frisse neus te halen, Jeanne en Willem bedankt voor het organiseren , het was weer super . 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen