Donderdag
01-04-2021 11:00
Reacties: Rondwandeling vanuit De Steeg naar de Rhederheide
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt De Steeg (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 3
 
Reactie Joke Van den B. (organisator / kaartlezer)  (01-04-2021)
Een problematische start vanmorgen. Een auto die zichzelf sloot terwijl sleutel en telefoon nog op de achterbank lagen. Twee ontbrekende deelnemers, (even bellen dus), maar helaas geen internet op de parkeerplaats en nog veel erger ook geen mogelijkheid om via mobiele telefoons te bellen, geen verbinding dus. Maar gelukkig kwam alles toch nog goed en konden we een kwartier later alsnog aan de wandel met z n vieren. En toen konden we genieten van het heerlijke weer en de prachtige natuur. Een boterham op een boomstronk in de zon, hoe mooi kan het zijn. Irna, Netty en Len, dank voor jullie aanwezigheid vandaag en voor de gezelligheid. Graag tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Netty van C. (01-04-2021)
Wat een heerlijke wandeldag! Het was echt genieten van de rust, ruimte, prachtige vergezichten over een glooiend landschap, de bossen en het goede wandelweer. Tevens hadden we in een groepje van 4 wandelaars prettige gesprekken. Joke heel erg bedankt voor de organisatie en iedereen bedankt voor het welslagen van deze dag! Het was voor mij beslist de moeite waard om er zover voor te rijden!  
Irna G. (01-04-2021)
Een prachtige wandeldag met stralend weer in een fijn gezelschap langs een mooie afwisselende route. Dankjewel Netty, Jin en vooral Joke! Graag tot een volgende keer, Irna 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen