Donderdag
29-04-2021 11:00
Reacties: Rondwandeling Koningsheide, Rhederheide en Rozendaalse Veld
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Kasteel Rosendael (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 3
 
Reactie Joke Van den B. (organisator / kaartlezer)  (29-04-2021)
Kijk dat zijn de echte wandelaars, ondanks slechte weersvoorspellingen staan Nico, Dineke en Ben ruim op tijd aan de start. Ben met regenbroek aan, (dat helpt meestal om de regen te weren) maar vandaag ging dat toch niet helemaal lukken. De eerste kilometers houden we het droog, maar al snel na de lunchpauze wordt het ook voor ons tijd om de regenkleding aan te trekken. Niet getreurd, het miezert er stevig op los, maar dat kan ons niet deren. De natuur is ook mooi in de regen en de sfeer onderling is prima. Vandaag weer leuke mensen ontmoet, gezellige gesprekken gevoerd, heerlijk gewandeld tussen mistige heidevelden, met natte kleren thuisgekomen en na een warme douche is het lekker nagenieten op de bank. Nico, Dineke en Ben, fijn dat jullie meeliepen en graag tot een volgende keer. (Met een beetje minder regen en een zonnetje.)
 
Reacties deelnemers
Nico S. (30-04-2021)
“Back home again” en vandaar nu pas mijn reactie. Wat heb ik gister onwijs genoten van de rondwandeling vanuit Rozendaal en Joke, wat heb je ons een fantastische- en gevarieerde wandeling voorgeschoteld. Alle elementen die in een wandeling zouden kunnen zitten heb je erin verwerkt zoals; o.a. bos, hei, zand, klimmen en dalen over onverharde paden. Grote Klasse!!! Een kolfje naar mijn hand, of beter gezegd naar mijn hart. Veel dank ook aan Dineke en Ben voor de uiterst gezellig uren dat we met elkaar gekuierd hebben. Zodra ik in de gelegenheid ben hoop ik weer eens tijdens een van Joke’s wandelingen mee te mogen (kunnen) gaan.  
Dineke de V. (29-04-2021)
Een heerlijke wandeling, en ja graag een volgende keer wat droger. Maar ja, dit was ook erg mooi. 
Ben van Z. (29-04-2021)
Beste Joke Super mooie wandeling. Mede wandelaars ook bedankt voor de gezellige dag. Tot snel Ben 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen