Woensdag
31-03-2021 10:30
Reacties: Duinen, strand en landgoederen
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Noordwijk (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 3
 
Reactie Cees van D. (organisator / kaartlezer)  (31-03-2021)
Beste Ada, Willeke en Nico. Bedankt voor jullie bijdrage om er een gezellige dag van te maken. Ook hoop nog vaak dit te herhalen. Een dag om door een ringetje te halen.
 
Reacties deelnemers
ada vander g. (31-03-2021)
Hoi Cees.ik heb ontzettend genoten van de prachtige wandeling. Voor herhaling vatbaar.Nico ,bedankt voor de lekkere koffie. Bedankt allemaal.Tot de volgende keer. Toptien, Groetjes van Ada 
Nico S. (31-03-2021)
Na de jongste corona-wandel-lockdown was dit een dag met een gouden randje, eentje om in te lijsten! Wat heb ik genoten van de zeer gevarieerde wandeling en wat was het in het zonnetje genieten in de duinen en op het strand. Tot slot mocht ik ook nog nader kennismaken met het prachtige Noordwijk, dat ik eerder bijna uitsluitend uit mijn jeugd en van het strand en de duinen kende. Een groot compliment aan jouw adres Cees voor het maken en organiseren van deze schitterende wandeling. Tot slot bedankt Ada, Willeke en Cees voor deze onwijs gezellige dag! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!  
Willeke den D. (31-03-2021)
Cees bedankt voor deze prachtige,afwisselende wandeling . Heerlijk door de duinen en langs het strand gewandeld . Ook nog wat bollenvelden vol in bloei gezien . Al met al een geweldige dag . Hartelijk dank Nico voor de heerlijke koffie en allemaal voor de gezellige dag . 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen