Woensdag
07-04-2021 10:00
Reacties: Langs de Reest, Dickninge en Havixhorst
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt De Wijk (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 3
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (07-04-2021)
Hallo Coby, Ria en jan, Wat was het vandaag nat, winderig en ongezellig koud. We moesten zelfs onder een afdak van een boerderij ons broodje eten, wilden we niet dat het een lunch van water en brood werd. Maar omdat we sportief bezig waren en niemand liep te mopperen, maakte het veel goed. De route liep door een prachtige natuur in en om het dorp de Wijk, landgoed Dickingen, landgoed de Havixhorst en het riviertje de Reest. Gelukkig konden we bij landgoed Dickingen de zeldzame Holwortel (Kloosterkruid) en de Bosanemonen bewonderen. Ik hoop dat jullie ondanks het weer toch genoten hebben. Ik heb onderweg nog wat foto’s genomen en twee video’s gemaakt bij het ooievaarscentrum. Dus geniet nog even na! Alle drie bedankt voor de gezelligheid en misschien tot ziens op een volgende wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Willy M. (07-04-2021)
Ton, wat een prachtige foto s.
Ik houd de wandeling graag tegemoet;-) 
Jan K. (07-04-2021)
Ondanks het wat mindere weer was het vandaag goed te doen. Het is in ieder geval beter dan de hele dag binnen zitten. Vooral de vele ooievaars maakte dat het een geslaagde dag is geworden. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer. 
Coby S. (07-04-2021)
Prachtige foto s Ton! en inmiddels is het hier weer zo aan het hagelen en waaien dat ik denk dat we nog geluk hebben gehad! groet, Coby 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen