Zaterdag
09-10-2021 11:00
Reacties: Wandelen langs het water van de Bossche binnenstad
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS `s-Hertogenbosch (rondwandeling)  afstand 12  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Rijkert K. (organisator / kaartlezer)  (09-10-2021)
Wat een prachtig weer hadden wij vandaag om met dit gezellige gezelschap een paar uur in en rond de binnenstad van s-Hertogenbosch te wandelen! De term "waterstad" is in dit verband niet misplaatst zoals we vandaag konden zien. En dan hebben we nog lang niet alle 12 waterplassen en binnenmeertjes gezien die wellicht een volgende keer aan de beurt komen! Overigens het fraaie kerkgebouw dat we vanaf de Bossche Broek zagen is de Sint-Catharinakerk. Halverwege 2015 is de kerk aan de rooms-katholieke eredienst onttrokken, inmiddels maakt de geloofsgemeenschap van de Armeense Apostolische Kerk en de Johannes van Damascusgemeenschap gebruik van het gebouw.

Tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
Gerda S. (09-10-2021)
Excuus Wim, foutje lag bij de bistro. Biertje is zowel door jou als door mij afgerekend. Niet erg handig, maar kan gebeuren.  
Wim S. (09-10-2021)
Prachtige wandeling, Rijkert. Dwars door Den Bosch en toch heel veel groen. Even prachtig was de horecakeuze. Rijkert, bedankt voor de prima organisatie. Wat de opmerking over flessentrekkerij betreft: ik heb als eerste afgerekend en wel met betaalpas. Het bedrag is ook daadwerkelijk afgeschreven. Enige voorzichtigheid was hier wel gewenst geweest.  
Marco D. (09-10-2021)
Dank je wel, Rijkert. Tot een volgende keer. 
Arie K. (09-10-2021)
Rijkert bedankt voor deze geslaagde dag 
Gerda S. (09-10-2021)
Heerlijke afwisselende wandeling. Dank voor het organiseren Rijkert. En dan aan het einde......biertje op het terras met het hoofd in de zon. Dat smaakt! Ik ging als laatste weg en werd teruggefloten. Er stond nog een tapbiertje open. Kan alleen maar van Wim zijn? In de haast om de trein te halen vergeten af te rekenen waarschijnlijk. Als ie maar gesmaakt heeft en hou ik nog te goed......tot later Groetjes aan allen, Gerda  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen