Woensdag
08-09-2021 10:30
Reacties: Varen en eilandhoppen in Amsterdam
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Zaandam - CS Amsterdam  afstand 13  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Elly de L. (organisator / kaartlezer)  (08-09-2021)
Het was een heerlijke wandeldag met veel zon en een zalig windje. Leuk om weer oude bekenden te zien. We liepen eerst door het centrum van Zaandam met vele zaanse huisjes, daarna met de Zaanferry langs de Zaan richting Amsterdam. We zaten heerlijk in het zonnetje op het bovendek. Bij aankomst in Amsterdam liepen via IJdock richting de Houthavens.met levendige groene eilanden-wijk. Na een horecastop bij Anne en Max ging de route verder via Minervahaven en Houthavenpark richting de Westelijjke eilanden. Ondanks de warmte was het een heerlijk dag. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Diana B. (09-09-2021)
Elly bedankt voor deze afwisselende wandeling met een heerlijke boottocht . Ook interessant dat je zoveel wist te vertellen over de omgeving .Ik heb genoten tot een volgende wandeling. 
Agneta . (09-09-2021)
Elly, bedankt voor de goede organisatie van deze mooie wandeling. Je wist veel te vertellen over de huizen en buurten, je had fijne horeca uitgezocht en met een lekker zonnetje erbij. Je had het tot in de puntjes voorbereid. Erg leuk dat ik een onbekend deel van Amsterdam heb gezien. Tot een volgende keer! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen