Donderdag
09-09-2021 10:30
Reacties: Tussen Groene Hart en snelweg - route 1
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt IJsselstein (rondwandeling)  afstand 15 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Wilma van D. (organisator / kaartlezer)  (10-09-2021)
Het is altijd weer bijzonder om te zien hoe de natuur zich staande houdt vlak bij de snelweg. Ook vandaag presenteerde die natuur zich weer in volle glorie.
De Nedereindse Plas is altijd prachtig om te zien. Je zou niet zeggen dat dit gebied zo’n turbulente verleden kent. Watervogels lijken te duiden op schoon water, maar de borden - eet de via niet die je hier vangt! - vertellen een ander verhaal. Vanaf de helling waarop ook de skipiste is gebouwd heb je een fantastisch mooi uitzicht op de plas, het Groene Hart en de kerktorens van IJsselstein terwijl je ook het knooppunt Oudenrijn kunt ontwaren.
Omdat we soms in de volle zon liepen was het voor sommigen wel wat warm. Het was echter een heel gezellige groep om mee te wandelen met fijne ontmoetingen, dus voor mij als organisator een makkie.
 
Reacties deelnemers
Wilma van D. (09-09-2021)
Het is altijd weer bijzonder om te zien hoe de natuur zich staande houdt vlak bij de snelweg. Ook vandaag presenteerde die natuur zich weer in volle glorie. Wat het prettig maakte was het gezellige groepje vandaag. Leuke gesprekken en hier en daar wat humor. Ik hou ervan! Zelfs de warmte verdroegen jullie blijmoedig, hoewel het einde van de wandeling toch ook erg welkom was. Zo is het organiseren van een wandeltocht een fluitje van een cent! Dank jullie hiervoor.
Tot ziens bij een volgende wandeling ergens in Nederland. 
Joss S. (09-09-2021)
Beste Wilma, Op een zeer zonnige woensdag in september wandel je dan opeens in het Groene Hart van Ijsselstein. Mooie kennismaking met deze omgeving en dat gaat ook op voor mijn eerste wandeling bij en met jou Wilma. Compliment voor jouw attentieheid, jouw organiseren en de prima horeca-keuze. Graag tot op een andere wandeling, Mede-wandelaars, fijn dat jullie meewandelden. Wandelgroet, Joss  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen