Zaterdag
11-09-2021 10:42
Reacties: op zoek naar de monding van de Geul
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt NS Maastricht Noord (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Coralie van W. (organisator / kaartlezer)  (11-09-2021)
Wat een bijzondere wandeling! Het weer zat mee, jullie waren heel prettig gezelschap, de omgeving was indrukwekkend, de horeca echt wel apart.. Maar het meest bijzonder was toch wel het feestelijke cadeau wat ik kreeg..! Misschien was het wel de 100ste wandeling die ik organiseerde.., zoiets moet het wel geweest zijn! ;-) Dank jullie wel..
 
Reacties deelnemers
Miranda B. (13-09-2021)
Coralie het was een prachtige avontuurlijke wandeling met mooie pauzeplekken. Dankjewel en graag tot een volgende wandeling. Miranda 
Milly C. (12-09-2021)
Coralie, het was weer een prachtige wandeldag en bijzonder om daar aan de monding van de Geul te staan. Ik zie alweer uit naar jouw volgende wandeling, hopelijk volgen er nog eens 100 (of meer..). Dank je wel! 
Marian G. (12-09-2021)
Het was weer super Coralie! Het meest indrukwekkend was natuurlijk aan de monding van de Geul te staan! Kort daarvoor struinden we langs scherpe bochten en de indrukwekkend steile wanden van de Geul, tesamen met de afvalhopen naast de Maas, getuigend van de kracht van het water.  
Wim S. (12-09-2021)
De Geul, de Maas, zacht glooiend landschap, royaal glooiende tongval. Man, wat een feest om weer even in Zuid-Limburg te zijn! Coralie, bedankt. Allemaal graag tot een volgende keer.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen