Dinsdag
14-09-2021 10:50
Reacties: Van Putte naar Hoogerheide
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Bergen op Zoom (rondwandeling)  afstand ca. 19km  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Ine van B. (organisator / kaartlezer)  (14-09-2021)
Gisteravond vroeg ik me af of ik het bosgebied bij Putte op een goede manier zou weten te doorkruisen maar door me volledig te concentreren op de routebeschrijving is het mij gelukt.En verder was het niet zo moeilijk in het open gebied bij Ossendrecht, dat lukte allemaal wel.Met onze horecastop bij De Jonckheer waren we allemaal blij toen we daar aankwamen, temeer daar het leek of er zwaar weer op komst was maar dat is overgewaaid naar elders, verder geen last gehad van de voorspelde regen of misschien zelfs onweer.En omdat we zeker niet voor vier konden inchecken hebben we op ons gemak gedronken en gegeten bij cafe Boulevard in Hoogerheide en met de bus terug naar Bergen op Zoom kwamen we precies op het juiste moment voor de trein terug.Ik kijk met tevredenheid terug op deze dag,dat heb ik in mijn oren geknoopt Marian.Ik hoop natuurlijk dat jullie ook met tevredenheid terugkijken op deze wandeldag.
 
Reacties deelnemers
Marian G. (14-09-2021)
Dik tevreden Ine! Je mag dolgelukkig zijn met zo n geslaagde wandeling . Voortdurend glimlachende en groetende medewandelaars zelfs toen de mannen met hakmessen ons passeerden. Verder was het heerlijk rustig in het bos. En ik was vooral blij met de etappe na de pauze: het mooiste stukje van de wandeling , onderaan de Brabantse Wal bij Hoogerheide.  
nella b. (14-09-2021)
Dat met tevredenheid terug kijken is helema gelukt. Een mooie wandeling onder de perfecte begeleiding van Ine en een heel gezellige groep zodat de nazit ook super was . Iedereen bedankt en tot een volgende keer ( er zijn al plannen gemaakt voor mooie wandelingen in Zeeland) 
Arie K. (14-09-2021)
perfect Ine  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen