Maandag
29-11-2021 13:00
Reacties: Even uitwaaien om het Drouwenerveld
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Drouwen (rondwandeling)  afstand 10  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (29-11-2021)
Vandaag (zonder wind) toch heerlijk uitgewaaid in een mooi gebied met een gezellige groep. De natuur om en bij het Boomkroonpad was met de laagstaande zon op de vele vennen heel mooi. We kwamen zelfs af en toe de nevel van de Witte Wieven tegen, dus bij het spookgebied van de Vrakselbergjes zijn we maar snel doorgelopen. Al met al heb ik genoten en wil ik iedereen bedanken voor de gezelligheid. Allemaal een hartelijke groet en tot ziens op een volgende wandeling, Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Frank M. (30-11-2021)
Beste Ton, We hebben weer geboft met het mooie weer. Wat een gevarieerd landschap met mooie vennen en bossen in prachtige herfstkleuren. Allemaal bedankt voor de gezellige wandeling en vooral Ton voor de organisatie. Graag tot ziens bij de volgende wandeling. Groeten Frank 
Truus van der V. (29-11-2021)
Hoi Ton, Het was vanmiddag weer een prachtige wandeling. Als kadootje werd de zon daar nog aan toegevoegd. Wat wil je nog meer. Super hoor en veel dank weer voor je organisatie. We zijn maar geluksvogels met zo n leider in ons midden.  
Ank o. (29-11-2021)
Hallo Ton. Nogmaals dank voor deze prachtige dag. Een schitterende route met vennen en bossen in herfsttinten. Gezellige mensen en thuis nagenieten van de mooie foto s. Tot een volgende keer.  
Rinske Y. (29-11-2021)
Wat een mooie 1e ervaring met deelname aan de wandelsite Gewandeld in een prachtige omgeving, leuke groep en Ton als gids, met goede kennis van het gebied. Heel mooi en voor mij goed te doen 
Jannie M. (29-11-2021)
Dag Ton, het was weer een prachtige wandeling, wat goed te zien is op de mooie foto s. Bedankt daarvoor. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen