Woensdag
13-10-2021 10:00
Reacties: Zweeloo, het Westerstroompje en de Palms in Meppen
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Aalden (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (13-10-2021)
Wat was het vandaag weer een superdag! Heerlijk wandelweer, leuke route en dat met een gezellige groep wandelaars. De start en het einde van de wandeling in Aalden waren goed en gezellig. De lunch pauze bij Judith in Meppen was super, vooral omdat zij gastvrij de deur had geopend en heerlijke Mostersoep had gemaakt met koffie of thee. Ook de route door de Palms vond ik een zeer mooi en bijzonder stukje natuur. Ik wil iedereen bedanken voor het aangeboden soepje en Ingrid en Elly voor de drankjes. Ik heb genoten van een zeer gezellige en sportieve dag. Ik hoop dat jullie er ook zo over denken. Ik heb ook een paar foto’s van Frank bijgevoegd. Een hartelijke groet en tot ziens op een volgende wandeling, Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Ferry von H. (14-10-2021)
Tom bedankt, het was weer een prachtige wandeldag, wat een mooi natuurgebied daar , de mosterdsoep was heerlijk!! Alle mede wandelaars bedankt het was weer heel gezellig 
Harry B. (13-10-2021)
Het was weer ouderwets goed allemaal. Lieve weergoden,veel gezellige opgewekte mensen en een prachtige route. En natuurlijk weer perfect geregisseerd. Dank je wel Ton ook daarvoor! 
Lotty S. (13-10-2021)
Altijd leuk: een paar foto s! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen