Woensdag
13-10-2021 10:35
Reacties: Hart van de Bollenstreek
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Hillegom (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Cees van D. (organisator / kaartlezer)  (13-10-2021)
Goed wandelweer, op tijd vertrokken en en gevarieerde wandeling. Goede horeca bij Het Panneland en veel burrelende herten. Kortom genieten! Bedankt voor jullie bijdrage en de leuke gesprekken. Ik zie jullie graag weer terug bij een volgende wandeltocht.
 
Reacties deelnemers
Hans A. (14-10-2021)
Gisteren een mooie, gevarieerde, wandeling in het uiterste noorden van Zuid-Holland gemaakt. In Panneland de lekkerste brownie ooit gegeten (met echte slagroom) en wat een onverwachte verrassing dat we in de AWL burlende en jagende herten zagen. Bedankt Cees voor de organisatie en ook de mede wandelaars bedankt voor de gezelligheid. 
Dick Z. (13-10-2021)
Het was een mooie wandeling door een prachtig gebied. Mooi waren de damherten met hun grote geweien. Voor het eerst van m n leven burlende herten gehoord.De horeca was gezellig met lekkere brownies. Cees bedankt voor de organisatie. 
Willeke den D. (13-10-2021)
Cees bedankt voor de prachtige wandeling vol verassingen . Ik had niet zo hard naar de trein hoeven lopen want om 17 uur stond ik nog in Leiden op het perron.Na door de NS verschillende keren naar het verkeerde perron gestuurd zijn ,vertrok de trein uiteindelijk om 17 uur . Maar ik kijk terug op een heel fijne gezellige dag vol leuke ontmoetingen.. 
Jan K. (13-10-2021)
Vandaag was het prima wandelweer en zagen vele (burlende) herten in de Amsterdamse waterleidingduinen. Leuk dat we in dit gebied konden struinen. Jammer dat we geen gebruik konden maken van het pontje, zodat we weer terug moesten lopen. Verder had Cees een mooie plek uitgezocht voor een kopje koffie. Cees, bedankt voor de organisatie en medewandelaars voor de gezelligheid. Tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen