Woensdag
13-10-2021 10:30
Reacties: Streetart in Den Haag - deel 1
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Den Haag CS  afstand 10  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Conny K. (organisator / kaartlezer)  (13-10-2021)
We begonnen met het Atrium wat na anderhalf jaar weer open is, en een mooi voorproefje gaf van de straatkunst die Den Haag de laatste tijd verworven heeft. Daarna liepen we een gezellige, warrige zigzag route door Den Haag, waarbij we naar achterafsteegjes en minder bekend plekken werden geleid waar soms verbazend knappe streetart te bewonderen viel. Vooral het vrouwengezicht op dat hek vond ik knap, ze draait haar gezicht mee met de toeschouwers. Onderweg hadden we geregeld aanspraak van Hagenaars. Een man attendeerde ons op miniatuur beeldjes die hier en daar in het straatbeeld verstopt zijn.
Volgende week deel 2, ik ben benieuwd!
 
Reacties deelnemers
Bep B. (13-10-2021)
Je had een leuke Street Art wandeling georganiseerd Conny, waarbij we ook door bijzondere steegjes en straatjes kwamen. De goed geslaagde foto’s van Paula vertellen nog eens het hele verhaal..... Allemaal bedankt voor de gezelligheid.  
Paula H. (13-10-2021)
Het was weer een gezellige wandeling Conny en medewandelaars van de StreetArt in Den Haag en een leuke koffiestop bij Pulchri met zijn prachtige kunst. Het was in alle opzichten weer genieten en ik ben benieuwd naar de foto s van de anderen. Iedereen bedankt voor de gezellige dag! 
https://myalbum.com/album/qHV7NLmdbGLSxY/..

Hilly H. (13-10-2021)
Dankjewel 🙏 Conny voor het organiseren van deze ontzettend leuke Street Art wandeling. Ik genoot van de bijzondere en verrassende straatkunst, de leuke voorbijgangers, horeca, straatmuzikant in het mooie DenHaag! Dank jullie allemaal voor de gezelligheid onderweg en ik kijk uit naar de volgende wandeling samen. Groet Hilly 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen