Maandag
11-10-2021 11:00
Reacties: Rondje duinen, bos en strand bij Castricum
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Castricum (rondwandeling)  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 4
 
Reactie Arie M. (organisator / kaartlezer)  (11-10-2021)
Het was weer een top dag. Al zwervend kwamen we, via wat "verhaalpunten", op het strand. Ondanks de zon was het, door de straffe wind, dit keer helaas geen zwemweer. De koffie met gebak compenseerde dit gemis voor mij ruimschoots. Wat is het toch heerlijk om, met een clubje gezellige mensen, in de natuur te wandelen.
 
Reacties deelnemers
Marion S. (11-10-2021)
Dank aan Arie voor de begeleiding van een heerlijke wandeldag. Mooi herfstweer, afwisselende route, heerlijke versnaperingen bij Club Zand en een buitengewoon prettig wandelgezelschap. Dank aan allen. 
joke van v. (11-10-2021)
Hoi ieder van deze heerlijke wandeling, door Arie nieuwe paadjes ontdekt met leerzame praatjes! Ik kwam prettig rossig thuis en een heerlijk uurtje op de bank ( hi.. geen tuinbank) geslapen. Tot de volgende keer, wandelgroet van Joke te A., 
Karin Van de W. (11-10-2021)
Nog steeds genietend van het mooie nazomerse weer en de fijne wandeldag zit ik nu op mijn tuinbankje. Alle ingrediĆ«nten waren aanwezig voor een ideale vakantieachtige wandeldag: prachtig weer, schitterende natuur (dat - net geleerd van Arie - bestaat uit bos, middenduingebied en duingebied), fijne wandelgangen en afwisselend gezellige maar ook diepgaande gesprekken, het strand,de zee en een heerlijk worteltaartje op het terras en ten slotte een flexibele, opgewekte reisleider. Dank Arie en bedankt Joke, Ellis, Manie en Ingrid! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen