Zaterdag
09-10-2021 10:30
Reacties: Mariakapellen, landkruis, Boerskotten, De Wilmersberg
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt NS Oldenzaal (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Paul H. (organisator / kaartlezer)  (10-10-2021)
Op de deze mooie nazomerse dag hebben we een leuke wandeling gemaakt. Vanaf het station liepen we via een buitenwijk Oldenzaal uit. Al snel kwamen de langs de eerste Mariakapel, daarna liepen we landgoed Boerskotte in naar De Wilmersberg. Hierna liepen we naar de Lutte, onderweg nog een aantal mariakappeltjes, een Josefkapel en langs het kerkhof en de kerk, hierna hebben in De Lutte de horecastop gehouden. Daarna gingen we heuvelop richting Erve Middelkamp, een informatiecentrum van Natuurmonumenten, onderweg nog langs een aantal Mariakeppeltjes. Daarna kwamen we al snel aan in het centrum van Oldenzaal, waar we nog een kijkje hebben genomen in de Middeleeuwse Plechelmusbasiliek en daarna waren we al snel weer bij het station.

Iedereen bedankt voor vandaag en tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
gerrit van u. (10-10-2021)
Paul, bedankt voor de wandeling door Twente. 3.5 uur met de trein van Rotterdam naar Oldenzaal. Her was een mooie overgang van de drukke randstad naar her rustige Twente. Hartelijke groet, Gerrit. ××××× in de bijlage een link naar mijn foto s xxx 
https://myalbum.com/album/ymyQHfoF89qX..

Tiny J. (09-10-2021)
Mooie tocht bij Oldenzaal vandaag. Het weer was fantastisch voor oktober. Prettige stop bij De Lutte, Paul bedankt voor de organisatie. Allemaal tot een volgende wandeling. Mijn foto s vinden jullie onder de link. 
https://photos.app.goo.gl/ss39gGPJpsES6YKk9..

Annelies C. (09-10-2021)
Bedankt voor de mooie wandeling met verrassend veel kapelletjes en de omgeving was ook heel afwisselend. Lekker zonnetje erbij wat wil een mens nog meer. Allemaal bedankt voor de gezellige dag. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen