Woensdag
20-10-2021 10:30
Reacties: EXTRA Leiden en omgeving
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Leiden Centraal (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Peter E. (organisator / kaartlezer)  (20-10-2021)
Dit keer een wandeling met weersvoorspellingen die weinig goeds beloofden. Maaaarrrrrrr naast 2 druppels regen hadden we vooral een prettige temperatuur en af en toe een voorzichtig zonnetje.

Met een leuke groep liepen we in een pittig tempo van park naar park naar natuurgebied naar weer een ander park. Leiden en omgeving bleek heel wat natuur (met herfstkleuren) te hebben. Na de rust zijn we richting het centrum gelopen. Ook daar ging het weer van park naar park. Deze parkjes maken deel uit van het Singelpark, https://www.singelpark.nl/singel/doel/.
Al met al een dag die boven verwachting om meer dan 1 reden erg hoog scoorde en absoluut voor herhaling vatbaar is.
Deelnemers bedankt voor jullie inbreng en gezelligheid.
 
Reacties deelnemers
Geeske B. (21-10-2021)
Een prachtige wandeling door ´mijn´ nieuwe, oude stad! Via paadjes waar ik zelden over loop en vrijwel dagelijkse paadjes,door totaal nieuwe straten, door jouw wijk en rakelings lang mijn wijk. En het was nog gezellig ook! Bedankt, Peter en mede wandelaars, en een hartelijke groet. Geeske.  
Hetty M. (21-10-2021)
Ik heb genoten van deze prachtige tocht en leuk gezelschap.  
Ingrid van S. (20-10-2021)
Ik dacht Leiden een beetje te kennen na wat bezoekjes aan musea en de binnenstad, maar dat bleek dus helemaal niet zo te zijn. Wat een verrassende tocht door de stad en al die parkjes! Heel bijzonder, ik heb er erg van genoten. En ga het Singelpark vast nog een keer lopen als ik weer eens een tentoonstelling ga bezoeken. Hartelijk dank voor de organisatie Peter, en alle anderen voor het prettige gezelschap. 
Nico S. (20-10-2021)
Wat fantastisch om door zo’n prachtige wandeling mijn geboortestad te herontdekken en op plekken en in parken te zijn geweest waar ik het bestaan niet van kende. Nooit verwacht dat Leiden zoveel groen binnen de stadsgrenzen zou hebben. Tot slot hebben we geluk gehad dat de (slechte) weersvoorspellingen niet zijn uitgekomen en dat we konden genieten van een (normale) herfstdag. Dankjewel Peter voor de organisatie en voor je perfecte voorbereidingen en eenieder voor de gezellige dag.  
Willeke den D. (20-10-2021)
Peter . Bedankt voor deze ontzettend leuke en interessante singel parken wandeling door Leiden ! Ik heb een geweldig fijne dag gehad . Dank aan allen . 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen