Woensdag
24-11-2021 10:45
Reacties: Zilveruitje 3: Hartje Haarlem
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Haarlem CS (rondwandeling)  afstand 10  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Conny K. (organisator / kaartlezer)  (24-11-2021)
Wat een geweldige afwisseldne route hebben ze bedacht door Haarlem. Kleine straatjes, fraaie panden, hier en daar een hofje, aparte winkels met veel Sint nu in de etalages, zo leuk. Ik ga m zeker eens herhalen met een vriendin, zodat we die gezellige winkeltjes ook vanbinnen kunnen ontdekken. Vandaag was die er verleiding er ook, maar we stapten er dapper langs. Onderweg fijn gepraat, we hadden een leuke groep met een goede sfeer. Op de beide horecastops troffen we aardig personeel met een grapje en een goed humeur. Werd ik ook nog tot twee keer toe getrakteerd! Kortom: Echt zo n dag om in een lijstje te zetten. Bedankt allemaal, het was super.
 
Reacties deelnemers
jannie k. (24-11-2021)
Lieve Conny, wat heb ik mij vandaag toch laten verwennen met een prachtige wandeling door die prachtige stad Haarlem. Ik ken heel wat straatjes en parken, maar jij hebt ons heel veel laten zien waar ik niet ben geweest. Het was een feest om mee te maken. Heel veel dank! 
Erik R. (24-11-2021)
Een wandeling die alleen maar uit een aaneenschakeling van schilderachtige straatjes en fraaie uitzichten leek te bestaan. Heel mooi samengesteld. En dan ook nog gezellig! Allemaal bedankt en natuurlijk Conny in het bijzonder voor de organisatie. Erik 
Nico S. (24-11-2021)
Heel vaak in Haarlem wezen shoppen maar nu pas heb ik het stadshart een beetje leren kennen. Geboortestad Leiden maar mijn hart ligt toch meer in Haarlem. Merci Conny voor de organisatie en eenieder dank voor deze gezellige wandeling.  
Anat van W. (24-11-2021)
Het hield maar niet op, die prachtige huizen en huisjes. Haarlem is toch wel een erg mooie stad. Dank je Conny, je organiseert het toch maar steeds opnieuw. Groetjes, ook aan de aardige meelopers. Tot gauw weer, Anat 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen