Zondag
21-11-2021 10:30
Reacties: Beerze, Kampina en Beerze
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Oisterwijk (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Henk van G. (organisator / kaartlezer)  (21-11-2021)
Dag medewandelaars,
Het was weer een feest om deze wandeling te lopen. Ook vandaag had ik regelmatig een gevoel van: O, kijk eens wat mooi daar en daar is er weer iets heel anders te zien en nou hier weer iets anders. De route blijft steeds andere mooie facetten van de Beerze en de Kampina showen.
En als het weer dan ook nog mee doet met eerst de belofte van zon en later ook echte zonneschijn die laatste herfstbladeren aan de bomen liet oplichten. En dan nog een mooie halve regenboog, dan bof je echt. Zelf vind ik het waterrijke gebied langs de Logtsebaan met de silhouetten van ganzen in tegenlicht op het water de mooiste herinnering aan deze wandeling. Een beeld dat moeilijk in een foto te vangen zou zijn.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid onderweg en graag tot een volgende wandeling
Groeten,
Henk
 
Reacties deelnemers
Marlou van den B. (22-11-2021)
Ik kan me alleen maar aansluiten bij deze reacties, het was een prachtige wandeling en gezellige groep!  
Ans W. (21-11-2021)
Genoten van de prachtige wandeling, nagenoeg onverhard dat vind ik altijd fijn. Prachtig weer, het zonnetje Kwam erbij en vooraf mooie herfstkleuren en een gezellige groep, dank allen voor deze mooie dag! 
Wil H. (21-11-2021)
Vanochtend zag het weer er nog behoorlijk grijs en regenachtig uit, maar het bleef droog en zelfs de zon kwam er van tijd tot tijd even door. Dat leverde schitterende beelden van de natuur op: de mooiste herfstkleuren in de bomen en op de grond met daarboven een vriendelijke wolkenlucht. De wandeling was weer mooi en afwisselend, met een gezellige groep medewandelaars en prima horeca, dus al met al een mooie dag!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen