2e kerstdag
zondag
26-12-2021 11:00
Reacties: De Pietersberg, Maastricht
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt Maastricht (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Coralie van W. (organisator / kaartlezer)  (26-12-2021)
Wat troffen we het met het weer! Zelfs nog even een zonnetje gezien, en geen druppel regen! (De voorspelde druppels vielen pas toen we uitgewandeld waren..) Met 6 wandelaars was het makkelijk om ons aan de verplichte afstandsregels te houden.. En ondanks mijn improvisatie van de route vanwege onbegaanbaarheid van sommige paden, hebben we 17 km gelopen binnen de beschikbare tijd;-) En lekker binnen kunnen zitten bij de horeca in Belgie..!
 
Reacties deelnemers
Pia B. (26-12-2021)
Hoi Caroline, dank voor het organiseren van deze mooie tocht. Voor mij was bijna alles nieuw in deze omgeving. Er zijn ook de nodige hoogte meters gemaakt en dat is goed voor de conditie. In Kanne ook binnen een drankje kunnen nuttigen. Ook alle mede wandelaars dank voor de boeiende gesprekken. Hopelijk tot gauw in het nieuwe jaar en groetjes Pia. 
Joss S. (26-12-2021)
Beste Coralie. Vanuit Groningen, Utrecht, Tilburg, Weert en den Bosch, kwamen vandaag de wandelaars voor jouw tocht in de omgeving van de Sint Pietersberg. Van soms heel verre afstand, maar denk dat ik en ook wij helemaal achter jouw woorden kunnen staan, Coralie dat het een hele mooie wandeldag was met zijn vele vergezichten, heuvel op en af, soms een glibberig paadje, het was er allemaal vandaag. De horeca was in het Belgische Kanne, waar de consumpties ook binnen gezeten genuttigd konden worden. Coralie dank voor jouw organiseren, Chantal, Thea, Pia and last but not least Jim dank voor jullie gezellig mee-wandelen. Met de beste wensen vanuit de trein, tot op een volgende wandeling, Joss.. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen